Redi-verkkovalmennukset

Hämeen TE-toimisto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden osallistua maksutta Cimson Oy:n järjestämiin verkkovalmennuksiin.

Redi verkkovalmennusta varten tarvitset vain tietokoneen tai tabletin ja pääsyn verkkoon. Helppokäyttöisen työkalun käytössä et tarvitse aiempaa kokemusta verkko-opinnoista.

Voit valita kolmesta valmennuksesta itsellesi sopivan. Ilmoittauduttuasi lähetämme sinulle henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, joilla voit käyttää työkalua vapaasti oman aikataulusi mukaan ja kerrata asioita järjestelmässä sovitun ajan. Tukenasi valmennuksessa on verkko-ohjaaja.


Saat tuoreen suunnitelman omaa työnhakuasi varten ja haet sopivia työpaikkoja. Teet myös hakemiisi paikkoihin parhaiten osuvat hakemus- tai markkinointitekstit sekä yhden tai useampia CV-pohjia. Redi haastaa sinut kokeilemaan uusia tapoja hakea työtä.


Joskus on viisautta vaihtaa työtehtäviä tai kokonaan ammattia. Kun vaihtoehdoista ei välttämättä ole tietoa, napakka verkkopalvelu auttaa sinua pohtimaan miten pääset näppärimmin uudelle uralle.


YrittäjäRedi on videopohjainen yrittäjävalmennus verkossa. Se sisältää noin 10 tuntia opetusvideoita, jotka tukevat liiketoimintasuunnitelmasi (LTS) tekemistä.