CV-workshopit

Tule tuunaamaan työnhakuasiakirjasi kuntoonKuvituskuva

CV-Workshop on kahden viikon mittainen työnhakuryhmä kaikille, jotka haluavat parantaa työnhakutaitojaan. Voit osallistua esimerkiksi työn, opiskelun tai vaikkapa työharjoittelun ohessa, koska verkossa työskentely on ajasta ja paikasta riippumatonta. 

Ilmoittaudu CV-Workshopiin tapahtumakalenterin kautta.

Tavoitteena on avartaa tietämystäsi, millaisia eri työnhakuasiakirjoja voi käyttää apuna työnhaussa. Ryhmässä on tarjolla aineistoja, malleja ja esityksiä liittyen työnhakuasiakirjoihin, jotka on tarkoitettu ajatuksenherättäjiksi ja keskustelun pohjaksi.

Pyrimme aina antamaan mahdollisimman konkreettista palautetta. Työnhakuasiakirjojen laadinnassa ei ole ainoaa oikeaa mallia olemassa, joten lähinnä mielikuvitus on rajana. Eri työnantajatkin arvostavat usein erilaisia hakemuksia, joten varastossasi voi olla erilaisia malleja. Tehtäväksesi jää arvioida, mikä on soveliasta. Konkreettisin asia on, että ryhmän lopuksi olet tyytyväinen työnhakuasiakirjoihisi.

Vinkkaamme mahdollisuuksien mukaan erilaisia tapoja, miten voit ehostaa omia hakemuksia, mutta jokainen toki päättää, miten työnantajaa lähestyy. Ryhmän aikana saat vinkkejä ja vihjeitä, joita voit itse työnhaussa soveltaa. Pääasia, että löydät itsellesi hyvän ja mieleisen tavan.

Työnhakuryhmät toteutetaan Moodle-oppimisalustalla, joten osallistumiseen tarvitset vain 

  • tietokoneen ja nettiyhteyden 
  • riittävän suomen kielen taidon 
  • aktiivisuutta ja avointa mieltä. 

Näin käytät Moodlea

Uppdaterad 7.11.2017