Kalender

Terminaalityöntekijä-koulutusinfo

Starttid:
30.9.2020 14:00
Sluttid:
30.9.2020 15:00
Platsen:
Verkossa
Typ:
Utbildningsinfo
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: 30.9. kello 14.00
Paikka: verkossa

Terminaalityöntekijä-koulutusinfo verkossa keskiviikkona 30.9. kello 14.00.

Osallistu koulutusinfoon tästä Microsoft Teams.

Infossa kuulet tarkemmin koulutuksen sisällöstä sekä voit kysyä tarkentavia kysymyksiä.

Koulutuksessa tähdätään työllistymiseen terminaaleihin ja varastoihin Uudenmaan alueella ja siihen haetaan ensisijaisesti Uudellamaalla asuvia, logistiikka-alasta kiinnostuneita ja trukin käyttöön, sekä asiakaspalveluun hyvin soveltuvia työttömiä ja työttömyysuhan alaisia henkilöitä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä useiden terminaalialan työnantajien kanssa.

VAATIMUKSET KOULUTUKSEEN

  • 18-vuoden ikä
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito: taitotaso vähintään B2.1 -luokkaa (tarvittaessa kielitesti)

Alalle soveltuvuus selvitetään hakemusten ja haastattelun perusteella. Koulutukseen pääsemiseksi edellytetään nuhteetonta taustaa.

SUORITUSTAPA
Koulutus sisältää lähiopiskelua ja ohjattua työssäoppimista. Lähiopiskelua on noin 50 % ja työssäoppimista noin 50 %. Lähiopiskelu- ja työssäoppimisjaksot vuorottelevat siten että ne tukevat asioiden oppimista ja valmistavat tutkinnon suoritukseen. Työssäoppimiset toteutetaan monipuolisissa logistiikka-alan työympäristöissä tutkinnon vaatimia töitä tekemällä. Tutkinto suoritetaan näyttämällä osaaminen työssäoppimispaikalla pääosin käytännön työtehtäviä tekemällä.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Koulutus sisältää terminaalityössä tarvittavien tietojen ja taitojen oppimisen kuten tavaran vastaanottaminen, rahtikirjan käyttö, tiekuljetussopimuslaki, rahditusperusteet, pakkausten modulointi ja kuljetusalustat, pakkaaminen, trukilla ajo, ajoneuvojen lastaus ja purku, kuorman sidonta, kuorman suunnittelu ja vaarallisten aineiden käsittelyn perusteet. Koulutukseen sisältyy myös työnhakuvalmennusta, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista sekä yhteiskunta- ja työelämäosaamisen opintoja.

KOULUTUKSEN AJANKOHTA
2.11.2020 - 26.2.2021 Työtehoseuran toimipisteessä osoitteessa Nuolikuja 6, 01740 Vantaa. Opiskelua on noin 7 tuntia päivässä 5 päivänä (ma-pe) viikossa.

Hae koulutukseen 5.10.2020 mennessä.

1. Täytä sähköinen hakemus internet-osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/693225
2. TAI Jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon.