Kalender

« Tillbaka

VirtuaaliMiitti: Attendo rekrytoi hoiva-alalle

Starttid:
3.2.2021 13:00
Sluttid:
3.2.2021 14:00
Platsen:
Verkko
Typ:
Rekryevenemang, Webinaari
Region:
Mellersta Finland
Beskrivning:

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä osana osaavaa tiimiä? Haluatko päästä mukaan muutosmatkalle kohti entistä parempaa hoivaa?

Attendo tarjoaa työpaikkoja ympäri Keski-Suomea. Töitä on tarjolla kokeille, siistijöille sekä tietysti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Attendolla huomioidaan myös alalle suuntautuvat, alan opiskelijat sekä hoitoalan töihin palaavat hakijat.

Tule mukaan verkossa järjestettävään Miittiin kuulemaan lisää Attendon työmahdollisuuksista Keski-Suomessa.

Attendo tuottaa laadukkaita hoiva-, kuntoutus- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille. Attendolla työn tavoitteena on kohdata työntekijät ja asiakkaat hyvin ja yksilöllisesti.

Voi tututustua Attendon avoimiin työpaikkoihin jo ennen tilaisuutta.

Töihin Attendolle:Tule tekemään töitä kanssamme (attendo.fi)

Virtuaalisessa tilaisuudessa tapaat Attendon rekrytoijat ja kuulet lisää avoimista työpaikoista sekä alalle tutustumis- ja kouluttautumismahdollisuuksista. Lisäksi voit esittää kysymyksiä suoraan työnantajan edustajille. Rekrytoijat kertovat myös mitä Attendo työnantajana tarjoaa sinulle

Ohjeet liittymiseen ja liittymislinkki

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue Teams-tapahtuman liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Voit liittyä tapahtumaan 3.2. klo 12.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 13.00.

Tapahtumaan liittyminen Teamsissa -ohje

Virtuaali-Miitin osallistumislinkki (Microsoft Teams)