Kalender

« Tillbaka

RecruIT Pirkanmaa: ICT-alan osaamiskartoitus ja osaamisen kehittäminen

Starttid:
24.2.2021 11:00
Sluttid:
24.2.2021 12:00
Typ:
Utbildningsinfo, Övriga, Rekryevenemang, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:

Tietoverkkoa kuvaava verkko jonka päällä tietokoneen komentokäskyjä suorittaa RecruIT.

RecruIT Pirkanmaa saattaa yhteen ICT-alan osaajia ja yrityksiä. Ilmoittautumalla mukaan verkkotapahtumaan kuulet tarkemmin alan tilanteesta Pirkanmaalla ja tietoa erilaisista työnhaun palveluista.

ICT-alan osaamiskartoitus ja osaamisen kehittäminen klo 11-12

Ohjelmistoalalla ammattitaidon ylläpitäminen edellyttää jatkuvaa uuden oppimista ja osaamisen kehittämistä. Lähetyksen aikana käymme läpi Pirkanmaan ICT-alan osaamiskartoituksen tuloksia BearIT:n Teemu Karhun avaamana. Kuulet lisäksi myös haussa olevasta ICT Camp -koulutuksesta. Alan osaamisen päivittäminen ja täydentäminen onnistuu myös esimerkiksi maksuttomien FiTech -verkostoyliopiston koulutusten kautta, joista lähetyksessä tarkemmin kertomassa Teemu Rauhala Tampereen yliopistolta.

Ilmoittaudu lähetykseen tästä

Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy lähetyksen chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetykseen osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksessä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Verkkolähetys on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan verkkotapahtumaan!