Kalender

« Tillbaka

Verkkoluento: Uudelle uralle

Starttid:
25.11.2020 09:00
Sluttid:
25.11.2020 11:00
Typ:
Träningar, Webinaari
Region:
Birkaland
Beskrivning:


Uudelle uralle -verkkoluento on tarkoitettu kaikille, jotka miettivät ammatinvalintaa, suunnittelevat osaamisen kehittämistä tai harkitsevat alanvaihtoa. Luennon aikana saat vinkkejä ja tukea opiskelupaikan valintaan sekä tietoa erilaisista opiskelumahdollisuuksista. Samalla saat apua oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden tunnistamiseen.

Luennon aikana kuulet alueellisesta koulutustarjonnasta myös suoraan Pirkanmaan kouluttajien kertomana.

Sisältö

  • Mistä saa tietoa ja ohjausta uravaihtoehtojen selkiyttämiseen?
  • Yleistä tietoa opiskelujen rahoituksesta ja opiskelumahdollisuuksista
  • TE-toimiston ammatinvalinta- ja koulutuspalvelut

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Verkkolähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.