Kalender

« Tillbaka

Nettirekry: Avarn Security kesätyöhaku

Starttid:
2.2.2021 10:00
Sluttid:
2.2.2021 11:00
Platsen:
Verkossa
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: 2.2. kello 10.00
Paikka: verkossa

Helsingin työllisyyspalvelut järjestää rekrytilaisuuden, johon pääset osallistumaan tästä linkistä (Microsoft Teams).

Avarn Security on turvallisuusalan yritys, joka tuottaa monipuolisia turvallisuusratkaisuja ja työllistää lähes 4000 työntekijää Suomessa.

Nyt haemme kesätyöntekijöitä useisiin tehtäviin.

Turvallisuustyössä keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti ja valppaasti toimien. Taustatukenasivat tsemppaava esimies, 24/7 hälytyskeskus sekä mukava työyhteisö. Tarjolla olevia työtehtäviä kesäksi:

  • Aulapalveluhenkilö
  • Piirivartija
  • Paikallisvartija
  • Järjestyksenvalvoja
  • Myymälävartija
  • Turvatarkastaja
  • Hälytyskeskuspäivystäjä

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävissä suoriutuaksesi tarvitset tehtäväkohtaisen koulutuksen, pätevyyden tai luvan, joita ovat muun muassa vartijakortti, järjestyksenvalvojakortti tai turvatarkastajan pätevyys. Avarn Security tarjoaa tarvittaessa peruskoulutuksen tai täydentävän koulutuksen tehtävään. Eduksesi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta, voimassa olevan vartijakortin tai muun turvallisuusalan koulutuksen, englannin kielen taidon ja muun kielitaidon.

Nettirekryssä yritys kertoo tarkemmin tehtävistään ja voit myös kysellä asioista. Lisätiedot kesätyöhausta: https://www.avarnsecurity.fi/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla

Pääset tapahtumaan myös täältä: https://tyollisyydenpalvelutori.fi/tapahtumat-2021/