Kalender

« Tillbaka

VirtuaaliMiitti: RekryKoulutuksella prosessityöntekijäksi ikkunateollisuuteen Kurikka Timberille

Starttid:
2.2.2021 13:00
Sluttid:
2.2.2021 14:00
Platsen:
Verkossa
Region:
Mellersta Finland
Beskrivning:

Kiinnostaako sinua työ prosessiteollisuudessa? Oletko positiivisella asenteella varustettu tekijätyyppi, joko alasta kiinnostunut tuore tekijä tai jo kokenut puunjalostuksen konkari, jolla on halu kehittyä ja oppia uutta?

Tässä on tilaisuutesi hankkia prosessityöntekijän työssä vaadittavaa osaamista ja työllistyä Kurikka Timberille. Kurikka Timber kouluttaa ja rekrytoi 10 uutta prosessityöntekijää yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden, Gradia-koulutuspalvelut Oy:n ja Keski-Suomen TE-toimiston kanssa.

Tule kuulemaan virtuaaliseen Miitti-tilaisuuteen tämän koulutuksen kautta avautuvista työmahdollisuuksista.

Kurikka Timber on vuonna 1928 perustettu perheyritys, josta on kasvanut yksi Euroopan suurimmista mekaanisen puunjalostuksen jatkojalostajista. Tuotantolaitos sijaitsee Keski-Suomessa, Äänekoskella.Tulevaisuuden kasvutavoitteiden tueksi Kurikka Timber on tehnyt tuotantolinjoihin sekä -tiloihin mittavia inventointeja. Tuotannossa hyödynnetään alan uusinta teknologiaa ja uusimpia laitteita.

Kurikka Timber (kurikkatimber.fi)

Käy tutustumassa työnantajaan etukäteen ja tule Miittin kuulemaan lisää sekä esittämään omia kysymyksiä suoraa rekrytoijille sekä kouluttajalle. Voit hakea RekryKoulutukseen täyttämällä RekryKoulutushakemuksen sähköisesti:

Prosessityöntekijäksi ikkunateollisuuteen Kurikka Timberille (nro 697441).

Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa linjoille!

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue Teams-tapahtuman liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Voit liittyä tapahtumaan 2.2.2021 klo 12.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 13.00

Tapahtumaan liittyminen Teamsissa -ohje

Virtuaali-Miitin osallistumislinkki (Microsoft Teams)