Kalender

« Tillbaka

Virtuaali-Miitti: Puuilo rekrytoi myyjiä kesäsesonkiin

Starttid:
19.1.2021 12:00
Sluttid:
19.1.2021 13:00
Platsen:
Verkko
Typ:
Övriga, Rekryevenemang
Region:
Mellersta Finland
Beskrivning:

Kiinnostaako sinua työ myymälässä monipuolisten tuotteiden parissa? Oletko positiivisella asenteella varustettu tekijätyyppi? Ehkä sinulla on jo hieman kokemusta asiakaspalvelusta tai tuotetuntemusta esimerkiksi lvi- ja sähkötarvikkeiden parista?

Tule mukaan virtuaaliseen Miitti-tilaisuuteen ja nappaa parhaat vinkit työnhakuun suoraan Puuilon rekrytoijilta!

Puuilo etsii nyt kausityöntekijöitä Jyväskylän myymälään tulevalle kesäkaudelle. Ensimmäiset työtekijätarpeet Puuilolla ajoittuvat jo maaliskuulle. Miitissä kuulet lisää kevään 2021 kausityöpaikoista ja saat vinkkejä omaa työnhakua ajatellen.

Puuilo on vahvasti kasva yhtiö, jolla on tällä hetkellä jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea sekä verkkokauppa. Puuilon tuoteskaala on hyvin laaja ja myyntituotteita löytyy esimerkiksi rakennus, sähkö ja lvi-alalta erilaisiin vapaa-ajan viettoon ja harrastustoiminataa liittyviin tuotteisiin.

Käy tutustumassa työnantajaan etukäteen ja tule Miittin kuulemaan lisää sekä esittämään omia kysymyksiä suoraa Puuilon rekrytoijille.

Puuilon avoimet työpaikat (puuilo.fi)

Tapahtumaan osallistuminen ja liittymislinkki

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue Teams-tapahtuman liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Voit liittyä tapahtumaan 19.11.2021 klo 11.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 12.00.

Tapahtumaan liittyminen Teamsissa -ohje

Virtuaali-Miitin osallistumislinkki (Microsoft Teams)