Kalender

« Tillbaka

Nettirekry: Bolt Works etsii varasto-, kiinteistö- ja siivoustyöntekijöitä

Starttid:
26.1.2021 10:00
Sluttid:
26.1.2021 11:00
Platsen:
Verkossa
Typ:
Rekryevenemang
Region:
Nyland
Beskrivning:

Aika: 26.1. kello 10.00
Paikka: verkossa

Helsingin työllisyyspalvelut järjestää rekrytilaisuuden, johon pääset osallistumaan tästä linkistä (Microsoft Teams).

Bolt Works on kasvuvaiheessa oleva henkilöstövuokrausalan yritys, joka palkkaa monipuolisiin tehtäviin henkilöitä.

Nyt haemme tekijöitä varasto-, kiinteistö- ja siivoustöihin.

Varastotyössä tehtäviin kuuluvat monipuoliset trukkikuskin tehtävät, saapuvan tavaran vastaanotto, keräily ja lähettämötyöt. Eduksi on aiempi kokemus varaston tehtävistä ja hakijalla tulisi olla kokemusta trukilla ajamisesta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu kehittyä työssä. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Kiinteistö- ja siivoustöissä voit työllistyä koko- tai osa-aikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan tai määräaikaiseen työsuhteeseen kiinteistönhoidon tai siivouksen työtehtäviin esimerkiksi toimisto-, oppilaitos-, kauppakeskus- tai kerrostalojen kohteisiin pääkaupunkiseudulle. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Työajat keskittyvät pääasiassa kello 06 - 18 välille, mutta oman elämäntilanteesi mukaan sekä kohteesta riippuen myös muut työajat ovat mahdollisia. Tärkeätä on hyvä asenne ja halu oppia.

Tule rekrytapahtumaan, jossa yritys kertoo avoinna olevista tehtävistä ja niihin hakemisesta sekä hakuprosessista. Samalla pääset kysymään asioita. Yritys käyttää rekrytoinnissa mobiilialustaa, jota esittelee tapahtumassa. (Lataa alusta puhelimeesi https://q.bolt.works/Lataa/).

Pääset tapahtumaan myös tästä: https://tyollisyydenpalvelutori.fi/tapahtumat-2021/