Palvelut MetsäFibre-suurhankkeen aikana

Tältä sivulta saat tietoa palveluistamme MetsäFibren biotuotetehdasprojektin aikana. Osaavan työvoiman tarve kasvaa tehtaan rakennusvaiheen myötä, ja palvelemme hankkeen aikana niin työnhakija- kuin työantaja-asiakkaitamme.

Lapin TE-palveluiden MetsäFibre-hotline ja paikalliset yhteystiedot

Puhelinpalvelu palvelee työnantajia sekä työnhakijoita arkisin klo 9–16.15 numerossa 0295 039 551.

Paikalliset yritysasiantuntijamme auttavat työnantajia mm. henkilöstön rekrytoimisessa, kansainvälisissä rekrytoinneissa, työntekijöiden kouluttautumiseen liittyvissä kysymyksissä sekä rekrytointitapahtumien suunnittelussa ja järjestämisessä.

Työnhakijat saavat neuvontaa mm. rakennusvaiheen työpaikkojen hakemisessa ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Puhelinpalvelun lisäksi voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen metsafibre.lappi@te-toimisto.fi.

Infotilaisuudet työnantajille

Lapin TE-palvelut ja MF-tiimi järjestää myös säännöllisesti työnantajille infotilaisuuksia ajankohtaisista asioista ja palveluista. Henkilökohtaisen kutsun voit pyytää rekrytointikoordinaattori Ida Lammilta sähköpostitse osoitteesta ida.lammi@te-toimisto.fi.

Hankkeen työpaikat ja koulutukset

Jos olet työnhakija ja kiinnostunut tehdasprojektin myötä avautuvista työpaikoista, seuraa aktiivisesti avoimien työpaikkojen sivuamme. Sivustolta on helppo etsiä avoimia työpaikkoja ja tallentaa itselle Työpaikkavahti, joka ilmoittaa avautuvista mahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi.

Lisäksi suosittelemme työttömiä työnhakijoita ottamaan yhteyttä omaan TE-toimistoonsa tai kokeilukuntaansa, jotta hakijan tiedot, taidot sekä kiinnostuksen kohteet voidaan päivittää ajan tasalle. Yhteydenottopyynnön voit jättää esimerkiksi TE-palveluiden Oma Asiointi-palvelun kautta.

Osa työpaikoista edellyttää tiettyjä ammattitaito- tai osaamisvaatimuksia. Järjestämme paljon erilaisia lyhytkestoisia koulutuksia, muun muassa korttikoulutukset, hitsausluokkakoulutus sekä kuljettajan ammattipätevyys. Lisäksi haussa on tutustumiskoulutuksia eri aloille, osatutkintoon ja tutkintoon johtavaa koulutusta sekä yhdessä työnantajien kanssa toteutettavia rekrytointikoulutuksia.

Tutustu haussa oleviin koulutuksiin työvoimakoulutussivullamme.

Tutustu myös tiedotteeseemme, josta saat kattavasti tietoa työnhakijan asioinnista, tehdasprojektin työpaikkojen osaamisvaatimuksista ja alan koulutuksista.

Asunnot ja asuminen Kemissä

Visit Kemi kokoaa asumisen palvelut yhden sivuston alle. Lisätietoa Visit Kemin verkkosivuilla:

Lisätietoa tehdasprojektista

MetsäFibren omilta sivuilta löydät lisätietoa biotuotetehdasprojektista, ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita sekä webkamerat, joiden välityksellä pääset seuraamaan suoraa livekuvaa tehtaan rakennusvaiheista.