Osaamiskartoitus ICT-alan työnhakijoille 

ICT-alan työnhakijoille suunnattu Oskar-osaamiskartoitus antaa vastaajalleen yhteenvedon osaamisesta ja sen kehittämiskohteista. Kartoitukseen vastaamalla saa samalla tietoa alan työpaikoista ja koulutuksista.

Kyselykartoitus on tarkoitettu ensisijaisesti ICT-alan työttömille työnhakijoille, mutta sitä voivat hyödyntää myös muut alalle suuntaavat työnhakijat.

Kartoitus parantaa ICT-alan työnhakijoiden palveluja ja työnvälitystä

Kartoituksen avulla saat selville tämän hetken ICT-alan työnantajien keskuudessa kysytyimmät keskeisimmät osaamisalueesi sekä tukea ura- ja kouluttautumissuunnitelmiisi. Sen avulla löydät osaamisestasi alueet, joita kehittämällä edistät työllistymistäsi. Kartoitus muodostaa ICT-alan osaamisestasi työnhaussa apuna käytettävän yhteenvedon ja tarjoaa sinulle sopivia työpaikkoja sekä ajankohtaisia koulutuksia.

Osaamiskartoitukseen vastaamalla vaikutat tulevien palveluiden ja koulutusten suunnitteluun sekä ICT-alan työnvälityksen laatuun. Kyselykartoituksen täyttämiseen on hyvä varata aikaa 15-30 minuuttia.

Tilaa vastauslinkki sähköpostiisi lähettämällä etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi otsikolla "ICT osaamiskartoitus" osoitteeseen kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi. Tilaa kartoituslinkki pian, sillä kartoituksen hyödyntäminen on mahdollinen tuhannelle ensimmäiselle tilaajalle.

Voit tilata linkin annetun ohjeistuksen mukaan tai esitäytetyillä tiedoilla alla sijaitsevasta linkistä.

Tilaa vastauslinkki

Oskar-osaamiskartoituksen mahdollistavat yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimisto, Pirkanmaan ELY-keskus ja BearIT Oy.