Aktuellt

« Tillbaka

Vårt kontor i Jakobstad kan besökas igen från och med 28.5.2020 utan tidsbeställning på torsdagar och fredagar

Vårt kontor i Jakobstad öppnas igen fr.o.m. 28.5.2020 för nödvändiga besök utan tidsbeställning. Kontoret i Jakobstad har därigenom igen öppet på normalt sätt på torsdagar och fredagar kl. 9-12 och 13-16.

Man var tvungen att avbryta face-to-face kundbetjäningen i början av april för att sakta ner framskridandet av coronaviruspandemin.

-Vi följer statsrådets hybridstrategi för hanteringen av coronakrisen och avvecklar restriktionerna stegvis. På grund av att spridningen av coronaviruset har avtagit och å andra sidan att kundmängden har ökat kraftigt, avvecklar vi begränsningarna för besök utan tidsbeställning vid kontoret i Jakobstad fr.o.m. 28.5., säger Mika Palosaari, direktör för Österbottens TE-byrå.

Under den nuvarande exceptionella situationen som coronapandemin har orsakat betjänar TE-byrån sina kunder huvudsakligen via webben under adress te-tjanster.fi och per telefon. Personalen jobbar huvudsakligen på distans till 31.8.2020.

Sakkunniga vid Österbottens TE-byrå håller kontakt med sina kunder huvudsakligen per telefon. Under våren och sommaren genomförs träningar och utbildningar via webben.

I juli ändras öppethållningstiderna vid våra kontor på grund av personalens semestrar och då är kontoret i Jakobstad tillfälligt stängt för besök.

 

 

 

 

 

 


E-
tjänster