Samarbetspartners informerar

På denna sida publicerar vi våra samarbetspartners meddelanden ang. utbildning och dylikt.

null Haluaisitko taksinkuljettajaksi Vaasaan?

Pidätkö asiakaspalvelutyöstä ja tekisit mielelläsi työtä, jossa istut kuljettajan paikalla? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä töitä taksinkuljettajana. Mikäli sinulla ei ole taksilupaa, ei hätää! 

Nyt voit suorittaa Taksi Vaasan järjestämän taksinkuljettajakurssin. Kun vielä kurssin jälkeen suoritat onnistuneesti kaksi koetta ja täytät Trafin lupahakeuksen, sinulla on uusi ammatti. Koko prosessi kestää vain noin kuukauden ja maksaa sinulle n. 300 euroa. Taksi Vaasan kurssin käyneet saavat oikeuden ajaa Taxi Vaasan välityksessä olevia autoja.

Millaisia henkilöitä etsimme?
Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista. Tulet toimeen myös ruotsin ja englannin kielellä asiakaspalvelutehtävissä. Sinulla on ollut B-luokan ajokortti vähintään vuoden verran etkä ole ajokiellossa. Täytät säännösten mukaiset terveysvaatimukset ja olet taustaltasi nuhteeton (lain mukaiset taustatarkistukset suoritetaan myös).

Mitä sinä saat palkan lisäksi?

Työ on vaihtelevaa, mutta antoisaa ja voit itse vaikuttaa paljon työsi sisältöön (pelisilmä katsotaan eduksesi). Kyseessä on vuorotyö, jossa on vaihtelevat työajat. Voit halutessasi sovittaa työaikasi yhteen myös toisen työn tai opiskelun kanssa.

Mitä työtä on tarjolla?

Taksinkuljettajan ammattiajoluvan saaneille kuljettajille on tarjolla töitä paikallisten yrittäjien toimesta joko osa- tai kokoaikaisena.

Helppoa, vai mitä?

Miksi enää odottaa? Hae kurssille jo tänään

sähköpostilla: tatu.aitoaho@taksivaasa.fi

Tiedustelut arkisin klo 8-16:

Tatu Aitoaho/ Taksi Vaasa p. 044 783 3234 (tatu.aitoaho@taksivaasa.fi)

http://www.taksivaasa.fi/taksikuljettajaksi/