Aktuellt

Haluatko heti kiinni työelämään - ekatyo.fi on avattu!

Kaipaatko tsemppiä työpaikan löytämiseen? Onko suunnitelmissasi kouluttautua lisää? Tai haaveiletko kenties yrittäjyydestä?

Kaikessa tässä sinua auttaa uusi ekatyo.fi-sivusto!
Ekatyo.fi on Pohjois-Pohjanmaan nuorten työnhakijoiden oma sivusto, jolta löydät koostetusti Oulun, Pudasjärven ja Raahen seudun työpaikat sekä nuorille työnhakijoille suunnatut palvelut.

Ekatyo.fi tekee tiedon löytämisestä helppoa: nuorten työllistymistä tukevat palvelut ja yhteystiedot löytyvät keskitetysti yhdeltä sivustolta. Sivustolla kerrotaan, millaista apua ja taloudellista tukea on mahdollista saada työllistymisen, opiskelujen tai yrittäjyyden tueksi.

Tapahtumakalenterista löydät, mitä tapahtumia ja koulutuksia on tulossa lähialueellasi. Uratarinoista voit lukea työnhaun onnistumisista. Ekatyo.fi-sivuston puoleen voi myös kääntyä, kun kaipaat ylipäätään ohjausta siihen, mikä voisi sinun kohdallasi olla se seuraava askel.

Sivusto on osa Ekatyö.fi -palvelua, johon kuuluvat Oulun, Pudasjärven ja Raahen alle 30-vuotiaat ammattikoulutetut ja korkeakoulutetut työnhakijat. Palvelun kautta saat henkilökohtaisen asiantuntijan TE-toimistosta ja tarvittaessa palveluita ja neuvontaa kunnalta sekä Kelalta.

Sivustoa ovat olleet rakentamassa Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus yhteistyössä Kelan sekä Oulun, Raahen ja Pudasjärven kuntien kanssa.


E-
tjänster