Aktuellt

« Tillbaka

Koronapandemian vaikutukset Satakunnan TE-toimiston asiakaspalveluun

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti verkossa TE-palveluiden Oma asiointi -palvelussa tai puhelimitse. Satakunnan TE-toimiston henkilökohtaiset aulapalvelut ovat avoinna asiakkaille alla mainittuina aikoina. Muuta kasvokkain tapahtuvaa henkilökohtaista palvelua on saatavilla vain rajoitetusti.

Porin toimipaikassa henkilökohtaiset aulapalvelut ma-pe klo 9.00 – 16.00.

Rauman toimipaikassa henkilökohtainen aulapalvelu ma-to klo 9.00 – 12.00 ja 13.00 – 16.00. Perjantaisin toimipaikan aula on avoinna mm. lomakkeiden jättöä varten, mutta tällöin aulassa ei ole tavattavissa virkailijaa.

Harjavallan toimipaikassa henkilökohtainen aulapalvelu maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.00 – 12.00 ja 13.00 – 16.00. Tiistaisin ja perjantaisin toimipaikka on suljettu asiakkailta. Tällöin asiakkaat voivat jättää lomakkeita toimiston käytävän 2. kerroksessa olevaan postiluukkuun.

Kankaanpään toimipaikassa henkilökohtainen aulapalvelu ti – to klo 9.00 – 12.00 ja 13.00 – 16.00. Maanantaisin ja perjantaisin toimipaikka on suljettu asiakkailta. Tällöin asiakkaat voivat jättää lomakkeita alaoven viereiseen lukittuun postilaatikkoon.

Toimipaikoilla on ohjeet asiakirjojen jättämisestä oikeaan paikkaan ja lomakkeet mm. työnhakijaksi ilmoittautumiseksi ja yhteydenottopyynnölle. Jos sinulla on flunssan kaltaisia oireita, niin pyydämme välttämään asiointia TE-toimipaikoissa.

TE-toimiston järjestämät rekrytointitapahtumat ja muut yleisötilaisuudet on peruttu toistaiseksi.

Noudatamme asiakaspalvelussamme THL:n ja AVI:n ohjeita. Seuraathan aktiivisesti viranomaisten tiedotteita koronaviruksesta.

Toimiessasi TE-toimiston ja terveydenhuoltoviranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti työttömyysturvaoikeutesi säilyy ennallaan.

Omaan asiointiisi liittyen suosittelemme tarkistamaan ensimmäiseksi, onko kysymykseesi jo vastaus sähköisessä Oma asiointi -palvelussa. Se on käytössäsi verkossa 24/7.

Tilannetta seurataan jatkuvasti. Mahdollisista uusista toimenpiteistä tiedotetaan erikseen.

Oma asiointi -palvelu

TE-palvelut koronatilanteessa -tiedote valtakunnallisilla te-palvelut.fi-sivuilla

TE-palvelujen valtakunnallinen uutinen tilanteesta

Uutinen päivitetty 25.8.2020

 


E-
tjänster