Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennuksessa saat vinkkejä, tukea ja valmennusta työnhakuun sekä sähköisten asiointitaitojen kehittämiseen. Valmennus kestää viisi päivää. Osa valmennuksista järjestetään maanantaista perjantaihin, ja osa on jaksotettu kahdelle viikolle siten, että ryhmä kokoontuu ma - ke ja seuraavalla viikolla ma - ti.
 
Työnhakuvalmennusta järjestetään Kajaanissa, Kuhmossa, Sotkamossa ja Suomussalmella. Valmennuksia toteutetaan sekä lähivalmennuksena että verkkovalmennuksena. Tarkemmat tiedot esitteissä.
 
Työnhakuvalmennukset löytyvät myös:

Järjestämme myös yksilöllistä työnhakuvalmennusta, joka kestää viisi tuntia kolmen viikon aikana. Valmennus järjestetään verkossa. Osallistujalla pitää olla riittävät atk-taidot ja tietokone käytössä. Valmennukseen osallistutaan yksilöllisesti kotikoneelta, omaan tahtiin ja itselle sopivana aikana.

Kevään aikana järjestetään kaksi Videostartti - vinkit digitaalisen työnhaun asiakirjoihin -valmennusta. Valmennuksessa kartoitetaan ja laaditaan videoesittely osaamisesta sekä saadan vahvistusta videohaastattelun muodossa toteutettavaan työhaastatteluun.

Työnhakuvalmennukset Kajaanissa

Työnhakuvalmennus Kuhmossa

Työnhakuvalmennus Sotkamossa

Työnhakuvalmennus Suomussalmi

 

 

Lisätietoa valmennuksista saat ja niihin voit ilmoittautua Kainuun TE-toimiston asiantuntijan kautta tai jättämällä yhteydenottopyynnön TE-palvelut.fi/Oma asiointi.