Työnvälityspiste - tehostettu työnvälitys

Asiakasohjaus tähän palveluun on päättynyt 30.9.2020
 

Varsinais-Suomen positiivinen rakennemuutos ja työpaikkojen määrä jatkaa kasvuaan vetureinaan meri- ja autoteollisuus. Näiden imussa myös muut alat ovat mukavassa kasvussa. Tehostettu työnvälitystä tarjoava Työnvälityspiste jatkaa myös työnhakijoiden ohjaamista alueen työpaikkoihin. Ensimmäisenä toimintavuotenaan Työnvälityspisteeseen ohjattiin yli 5000 työnhakijaa, joista noin 47 % pääsi positiivisesti eteenpäin; työhön, koulutukseen tai aloitti oman yritystoiminnan. Tavoitteena vuoden 2019 aikana on ohjata 3000 – 5000 uutta aktiivista asiakasta palvelun pariin.

Kenelle palvelu sopii?

Oletko hetkellä työtön, lomautettu tai keikkatyösuhteessa tai nollatuntisopimuksella sellaisessa työsuhteessa, jossa ei ole ollut töitä viime aikoina? Jos joku edellä mainituista edellytyksistä täyttyy, sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan.
 
Työnvälityspisteessä saat henkilökohtaista valmennusta, jonka päämääränä on löytää juuri sinulle sopiva työpaikka, koulutuspaikka tai auttaa oman yrityksen perustamisessa. Samalla saat tärkeät työnhakutaitosi ajan tasalle ja valittua sopivimmat kanavat ja keinot työnhakuusi. Valmennuksessa sinusta otetaan laadukkaat valokuvat CV:tä varten ja jos haluat, saat rakennettua itsellesi myös videoCV:n ammattitaitoisten valmentajien avulla.


Logo, Työnvälityspiste

Valmennukseen voit tutustua tarkemmin Työnvälityspisteen nettisivuilla.Työnvälityspisteen palvelut (työnvälityspiste.fi)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
pilotti.varsinais-suomi(at)te-toimisto.fi

E-
tjänster

Videot

StudioPORE (youtube.com/studiopore) Kokemuksia tehostetun
työnvälityksen pilotoinnista.
(kesto 41:37)