Työkykyohjelman TE-palvelupilotti


Pirkanmaan TE-toimistossa on käynnistynyt Työkykyohjelmaan liittyvä palvelupilotti, jossa pyrimme kehittämään asiakaspalveluamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.


TyöShift -muutoksella kiinni työhön
 

Osana Työkykyohjelman palvelupilottia Pirkanmaan TE-toimistossa on alkanut uudenlainen valmennuspalvelu TyöShift. Valmennuspalvelun toteuttaa yhteistyössä TE-palveluiden kanssa Spring House Oy. Uuden valmennuspalvelun avulla haetaan entistä vaikuttavampaa valmennuspalvelua Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille. TyöShfit -valmennuspalvelussa on tavoitteena työ tai yrittäjyys ja asiakas saa hyvin yksilöllistä ja tiivistä tukea työllistymiseensä.
 

Kenelle palveluohjelma on suunnattu?

Työshift-valmennuspalvelu on suunnattu Pirkanmaan TE-toimiston työttömille ja työttömäksi jääville tai työttömyysuhan alaisille henkilöasiakkaille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseen tai yrittäjäksi ryhtymiseen.
 

Kuinka pääsen mukaan?

Jos kiinnostuit palvelusta, jätä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi pikaisesti. Asiantuntijamme käsittelee yhteydenottopyyntösi ja on sinuun yhteydessä puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta. Vastaathan saapuvaan puheluun.

Työkykyohjelman logo