Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennuksessa saat vinkkejä, tukea ja valmennusta työnhakuun sekä sähköisten asiointitaitojen kehittämiseen. Valmennus kestää viisi päivää. Osa valmennuksista järjestetään maanantaista perjantaihin, ja osa on jaksotettu kahdelle viikolle siten, että ryhmä kokoontuu ma - ke ja seuraavalla viikolla ma - ti.
 
Työnhakuvalmennusta järjestetään Kajaanissa, Kuhmossa, Sotkamossa ja Suomussalmella. Valmennuksia toteutetaan sekä lähivalmennuksena että verkkovalmennuksena. Tarkemmat tiedot esitteissä.
 
Työnhakuvalmennukset löytyvät myös:

Järjestämme myös yksilöllistä työnhakuvalmennusta, joka kestää viisi tuntia kolmen viikon aikana. Valmennus järjestetään verkossa. Osallistujalla pitää olla riittävät atk-taidot ja tietokone käytössä. Valmennukseen osallistutaan yksilöllisesti kotikoneelta, omaan tahtiin ja itselle sopivana aikana.

Syksyllä järjestetään Videostartti - vinkit digitaalisen työnhaun asiakirjoihin -valmennusta. Valmennuksessa kartoitetaan ja laaditaan videoesittely osaamisesta sekä saadan vahvistusta videohaastattelun muodossa toteutettavaan työhaastatteluun.

Työnhakuvalmennukset Kajaanissa Työnhakuvalmennukset Kajaanissa esite (pdf)

Työnhakuvalmennus Kuhmossa Työnhakuvalmennus 11. - 15.10.2021 esite (pdf)

Työnhakuvalmennus Sotkamossa Työnhakuvalmennus 22. - 26.11.2021 esite (pdf)

Työnhakuvalmennus Suomussalmi Työnhakuvalmennus 6. - 10.9.2021 esite (pdf) ja Työnhakuvalmennus 15. - 19.11.2021 esite (pdf)

Lisätietoa valmennuksista saat ja niihin voit ilmoittautua Kainuun TE-toimiston asiantuntijan tai Kainuun työllisyyden kuntakokeilun työllisyysohjaajan kautta tai jättämällä yhteydenottopyynnön TE-palvelut.fi/Oma asiointi.

Oma asiointi-palvelu