Neuvontapalvelut ja webinaarit

Yksilöllinen työnhaun ohjaus

Jos kaipaat esimerkiksi neuvoja työnhakuusi, vinkkejä työnhakuasiakirjojen päivittämiseen, apua koulutusmahdollisuuksien etsintään tai opastusta TE-toimiston sähköisten palvelujen käyttämiseen, voit varata itsellesi ajan maksuttomaan neuvontapalveluun.

Palvelu toteutetaan puhelimitse tai verkossa (enintään 60 min). Palvelu on suunnattu kaikille työnhakijoille ja sen tuottaa sopimuskumppanimme Spring House Oy. Varaa itsellesi apua työnhakuun Spring Housen sivuilta.

Huomaathan, ettei Spring House Oy voi ottaa kantaa esimerkiksi työttömyysturvaan liittyviin asioihin, joissa suosittelemme jättämään yhteydenottopyynnön suoraan TE-toimistolle.

Individual job search coaching is also available in English. Please visit Spring House website for further information.

Webinaarit

Tarjoamme Sinulle myös TE-toimiston palveluihin ja työnhakuun liittyviä maksuttomia webinaareja esimerkiksi sosiaalisen median käytöstä työnhaussa, piilotyöpaikoista ja yrittäjyyden eri muodoista. Palvelu on suunnattu kaikille työnhakijoille ja sen tuottaa sopimuskumppanimme Spring House Oy. Tutustu valikoimaan ja ilmoittaudu itse mukaan Spring Housen sivuilla.

Some of the webinars are also available in English. Please visit Spring House website for further information.