Omavalmentaja Helsinki

In English: Personal Coach Helsinki

Päivitys 24.4.2020: Omavalmentaja Helsinki -palvelua ei tarjota tällä hetkellä.

Vauhdita työllistymistäsi tai löydä muu ratkaisu työttömyyteen omavalmentajan avulla!

Oletko helsinkiläinen ja ollut jo jonkin aikaa työttömänä? Nyt Sinulla on mahdollisuus saada omavalmentajan tuki jopa vuodeksi käyttöösi. Lähde hänen avullaan tavoittelemaan paikkaa työelämässä tai koulutuksessa!

Palvelun sisältö

  • Saat henkilökohtaisen omavalmentajan, joka neuvoo ja tukee sinua työnhaussa ja tarvittaessa koulutukseen hakeutumisessa.
  • Omavalmentaja antaa tarvittaessa tukea työn- ja koulutushaun edellyttämän IT-osaamisen kehittämiseen.
  • Mikäli sinulla on työllistymistä vaikeuttavia terveysongelmia, voitte arvioida omavalmentajan kanssa, hyötyisitkö Helsingin kaupungin tarjoamasta työkyvyn selvityksestä tai lyhytkestoisesta terveydenhuollon palvelusta (käynti lääkärillä tai terveydenhoitajalla).
  • Tarvittaessa voit saada myös muita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. 
  • Jos fyysinen toimintakykysi on rajoittunut tai olet fyysisesti vammainen, voitte arvioida oma-valmentajan kanssa, hyötyisitkö Invalidiliiton lisäpalvelusta. Lisäpalvelun sisällöstä sovitaan yksilöllisesti Invalidiliiton kanssa ja se voi sisältää esimerkiksi työnantajan tukemista soveltuvien työtehtävien etsimisessä, esteettömyysratkaisujen kehittämistä tai osaamisen päivittämistä.

Lisätietoja ja palveluun hakeutuminen

Lisätietoja palvelusta saat jättämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelun kautta tai TE-toimistosta omalta vastuuasiantuntijaltasi:

etunimi.sukunimi(a)te-toimisto.fi tai
kirjaamo.uusimaa(a)te-toimisto.fi

Palvelu on suunnattu vähintään 300 päivää Kelan työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saaneille asiakkaille. Varmista vastuuasiantuntijaltasi, kuulutko kohderyhmään. Palveluun pääset sopimalla siitä vastuuasiantuntijasi kanssa.

Aloittaessasi palvelun sitoudut osallistumaan siihen TE-toimiston ja palveluntuottajan ohjeiden mukaisesti siihen asti, kun palvelu päättyy, aloitat työn tai löydät muun tavoitellun ratkaisun.

Tervetuloa mukaan palveluun!

Palveluntuottajat

Spring House Oy
Ruoholahdenkatu 14 (Kamppi)
helsinki(a)springhouse.fi
puh. 09 726 2800

Hyria Business Consulting Oy yhdessä Careeria Plus Oy:n, Invalidisäätiön Live Palveluiden ja Omnia koulutus Oy:n kanssa.
Lämmittäjänkatu 2A, 00880 Helsinki (Herttoniemi)
Tenholantie 12, 00280 Helsinki (Ruskeasuo)
helsinki(a)hbi.fi
puh. 040 628 0539