Työnhakuvalmennus verkossa

Työnhakuvalmennus verkossa kestää kokonaisuudessaan 3 päivää ja sen tavoitteena on tukea ja ohjata työn hakemisessa. Valmennuksen aikana kehitetään työnhakutaitoja ja luodaan tai päivitetään työnhakuasiakirjoja. Työnhakusi on oltava voimassa ja sinulla tulisi olla riittävät tietotekniset valmiudet sekä välineet verkossa työskentelyyn.

Valmennus alkaa aina alkukartoituksella ja suunnitelman laatimisella. Sisältö rakennetaan tarpeidesi mukaan. Valmennus sisältää muun muassa:

  • Minä työnhakijana: vahvuudet ja valmiudet
  • Oman osaamisen tunnistaminen ja markkinointi
  • Alueen työmarkkinatilanne
  • Työhaastattelussa onnistuminen
  • Työnhakuprosessit

Valmennukset alkavat maanantaisin ja keskiviikkoisin. Aloitettuasi valmennuksen voit edetä sinulle sopivassa tahdissa. Sinulla on mahdollisuus saada valmentajalta henkilökohtaista ohjausta tai teknistä tukea arkisin klo 9–15. Valmennus sisältää aloitus- ja lopetuskeskustelun chatin, videon tai puhelimen välityksellä.

Työnhakuvalmennusta tarjotaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työnhakuvalmennus verkossa on suunnattu kaikille TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille Uudellamaalla.

Sinulla voi olla mahdollisuus saada työttömyysetuutta valmennuksen aikana. Valmennuspalvelun toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja Aamos Group Oy.

Kiinnostuitko työnhaun verkkovalmennuksesta? Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä Oma asiointi -palvelun kautta:

Päivitetty: 02.01.2023