Työnhakuvalmennus verkossa

 

Palvelu on päättymässä toukokuussa. Viimeinen mahdollinen aloituspäivä Työnhakuvalmennus verkossa -palveluun on 20.5.2024.

Kolmen päivän työnhakuvalmennus verkossa on sinulle, joka haluat nopeasti ja joustavasti saada tarvitsemasi tiedot ja työkalut menestyäksesi työnhaussa.

Verkkovalmennus on joustava tapa oppia, sillä voit osallistua valmennukseen missä ja milloin tahansa – voit hyödyntää valmennuksen oppimateriaaleja ja työskennellä tehtävien parissa omassa tahdissa itsellesi parhaiten sopiviin aikoihin kolmen valmennuspäivän aikana.

Verkkovalmennusalustalla tarjottu koulutusmateriaali tukee oman osaamisesi sekä työelämässä hyödyllisten henkilökohtaisten vahvuuksiesi tunnistamista ja sanoittamista.

Valmennuksen aikana:

  • Opit luomaan vakuuttavan CV:n
  • Syvennyt oman osaamisen tunnistamiseen ja markkinointiin
  • Saat hyödyllisiä vinkkejä hakemuskirjeen muotoiluun
  • Tutustut työnhaun kanaviin ja sosiaaliseen mediaan työnhaun tukena
  • Saat vinkkejä työhaastattelussa onnistumiseen

Olet tervetullut valmennukseen, oletpa työssä tai työnhaussa – kunhan työnhakusi on voimassa ja sinulla on riittävät tietotekniset valmiudet sekä välineet verkossa työskentelyyn. Valmennus on suunnattu kaikille TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille Uudellamaalla.

Työnhakuvalmennus on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valmennukset alkavat aina maanantaisin ja keskiviikkoisin. Saat tarvittaessa valmentajalta henkilökohtaista ohjausta ja teknistä tukea arkisin klo 9–15 chatin, videon tai puhelimen välityksellä.

Sinulla voi olla mahdollisuus saada korotettua työttömyysetuutta työnhakuvalmennuksen aikana. Valmennuspalvelun toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja Aamos Group Oy.

Kiinnostuitko työnhakuvalmennuksesta verkossa? Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä Oma asiointi -palvelun kautta.

Palveluntuottaja Aamos Group Oy:

Päivitetty: 04.04.2024