Uravalmennus verkossa

Kymmenen päivän uravalmennus verkossa on sinulle, joka kaipaat selkeytystä ammatinvalinnan vaihtoehtoihin ja haluat kehittää työnhakuvalmiuksiasi.

Verkkovalmennus on joustava tapa oppia, sillä voit osallistua valmennukseen missä ja milloin tahansa – voit hyödyntää valmennuksen oppimateriaaleja ja työskennellä tehtävien parissa omassa tahdissa itsellesi parhaiten sopiviin aikoihin kahden valmennusviikon aikana.

Verkkovalmennusalustalla tarjottu koulutusmateriaali ja omaa päätöksentekoa tukevat tehtävät johdattavat sinut kohti omia uravalintoja, olkoon kyseessä työnhaku, yrittäjyys tai koulutukseen hakeutuminen.

Valmennuksen aikana:

  • Opit luomaan vakuuttavan CV:n
  • Syvennyt oman osaamisen tunnistamiseen ja markkinointiin
  • Saat hyödyllisiä vinkkejä hakemuskirjeen muotoiluun
  • Saat lisätietoa urasuunnittelusta, ammatinvalinnasta ja koulutukseen hakeutumisesta
  • Saat vinkkejä työhaastattelussa onnistumiseen
  • Tutustut työnhaun kanaviin ja sosiaaliseen mediaan työnhaun tukena
  • Tutustut laajemmin erilaisiin työnhaun teemoihin kuten motivaatio, työssä jaksaminen, työn imu ja tulevaisuuden työ

Olet tervetullut valmennukseen, oletpa työssä tai työnhaussa – kunhan työnhakusi on voimassa ja sinulla on riittävät tietotekniset valmiudet sekä välineet verkossa työskentelyyn. Valmennus on suunnattu kaikille TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille Uudellamaalla.

Uravalmennus on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valmennukset alkavat aina maanantaisin. Saat tarvittaessa valmentajalta henkilökohtaista ohjausta ja teknistä tukea arkisin klo 9–15 chatin, videon tai puhelimen välityksellä.

Sinulla voi olla mahdollisuus saada korotettua työttömyysetuutta uravalmennuksen aikana. Valmennuspalvelun toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja Aamos Group Oy.

Kiinnostuitko uravalmennuksesta verkossa? Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä Oma asiointi -palvelun kautta.

Palveluntuottaja Aamos Group Oy:

Päivitetty: 18.08.2023