Startti Plus 2.0 -palvelusta vauhtia yrityksesi myyntiin ja markkinointiin!

Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa yhteistyössä Uudenmaan kuntakokeilukuntien kanssa alueensa uusille starttirahan saajille maksutonta Startti Plus 2.0 -asiantuntijapalvelua. Palvelun tarkoituksena on luoda yrittäjälle hyvät edellytykset kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun sekä tukea yrittäjän markkinointitaitojen kehittymistä. Lue minkälainen Startti Plus 2.0 -palvelu on:

Peruspalvelussa yrittäjä saa sparrausta myynnin tehostamiseen ja markkinointitaitojensa kehittämiseen. Lisäksi konsultti laatii yrittäjälle kehittämissuunnitelman, joka keskittyy myynnin ja markkinoinnin edistämiseen.

Palvelu on jatkoa vuonna 2017 käynnistetylle Startti Plus -palvelulle, joka sai erittäin hyvää palautetta asiakkailta. Palvelua on kehitetty niin, että yrittäjä voi nyt hyödyntää peruspalvelun jälkeen jopa neljä maksutonta jatkoneuvontatapaamista puolen vuoden aikana. Tapaamisissa syvennetään yrittäjän myynti- ja markkinointiosaamista ja häntä voidaan tukea kehittämissuunnitelman toteuttamisessa.

Palvelua toteuttavat Uudenmaan TE-toimiston kahdeksan sopimuskumppania, joista starttirahan saanut yrittäjä voi valita itseään miellyttävimmän vaihtoehdon. Sopimuskumppaneihin voit tutustua sivun alaosasta löytyvistä linkeistä.

Startti Plus -asiakkaaksi pääsee hakemalla ensin Uudenmaan TE-toimistolta:

Starttirahan myöntämisen jälkeen TE-toimiston aloittavan yrittäjän palveluiden asiantuntija ohjaa yrittäjän valitsemaan palveluntuottajan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Tämän jälkeen palveluntuottaja ottaa yrittäjään yhteyttä ja sopii aloitusajankohdasta.

Tarkemmat tiedot Startti Plus -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.

Palveluntarjoajat: 

Uusyrityskeskukset

Ilmoittaudu mukaan Startti Plus 2.0. -palveluun: