Urapolku-valmennus selkosuomella

Urapolku-valmennukset selkosuomella toteutetaan etävalmennuksina toistaiseksi.

Urapolku selkosuomella -valmennuksessa saat työelämä- ja koulutustietoa helpolla suomen kielellä. Valmentaja auttaa sinua miettimään, millaista työtä haluaisit tehdä ja missä olet hyvä. Saat tietoa siitä, miten työtä tai koulupaikkaa haetaan. Valmennuksen aikana voit myös tutustua oppilaitoksiin ja erilaisiin töihin.

Valmennus alkaa 25 päivän ryhmäopetuksella, joka toteutetaan poikkeustilanteessa etäyhteydellä. Tämän jälkeen valmennus jatkuu seuraavan kolmen kalenterikuukauden ajan. Saat ohjausta noin kolme tuntia kuukaudessa. Valmentajan lisäksi sinua auttavat myös rekrytointiasiantuntija, koulutuspalvelujen asiantuntija ja suomen kielen opettaja.

Valmennuspalvelu on osallistujille maksutonta ja valmennuksen aikana on mahdollista saada työttömyysetuutta.

Urapolku selkosuomella -valmennusta järjestetään Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Valmennus sopii sinulle, jos esimerkiksi harjoittelet vielä suomen kieltä kotoutumisajan jälkeen tai tarvitset muuten ohjausta ja tukea selkosuomella. Kielitaitosi on vähintään tasolla A2.2. Se tarkoittaa, että pystyt osallistumaan keskusteluun ja kirjoittamaan tavanomaisia sanoja ja lauseita. Valmennuksen toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja:

Valmennusten aikataulut ja valmennuspaikkojen osoitetiedot löytyvät pdf-tiedostosta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi:

Kiinnostuitko tästä valmennuksesta?