menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Uudenmaan TE-toimisto

In English and other languages: Uusimaa TE office services in short.

Työnhakija: Tutustu valtakunnallisilla sivuillamme, miten koronatilanne vaikuttaa TE-palveluissa asiointiin.

Uudenmaan TE-toimiston toimipaikkojen asiakastiloissa voi asioida lukuun ottamatta Itäkeskuksen ja Helsingin keskustan (Antinkatu 1) toimipaikkoja, jotka pysyvät suljettuina 31.12. saakka. 

Joudumme rajoittamaan asiakkaiden ja itsepalvelupisteiden määrää huolehtiaksemme asioinnin turvallisuudesta. Huomiothan, että etukäteen sovitut asiakastapaamiset järjestetään toistaiseksi vain puhelimitse. Infotilaisuudet ja rekrytointitapahtumat jatkuvat verkossa 31.12. saakka.

Pyydämme kuitenkin asiakkaitamme asioimaan jatkossakin ensisijaisesti verkossa tai puhelimitse. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän tule sisään asiakastiloihimme. Suosittelemme käyttämään omaa kasvomaskia asioinnin ajan. Muistathan myös huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.​

Lue minkälaisia paikallisia palveluja tarjoamme työnhakusi tueksi tällä hetkellä. Jos koet huolta tai epävarmuutta työttömäksi jäämisen, lomautuksen tai yritystoiminnan äkillisen lakkaamisen vuoksi, psykologimme tarjoavat keskustelutukea. Nuorten sivulta löydät tietoa alle 30-vuotiaille suunnatuista palveluista.

TE-palveluiden ajankohtaisia uutisia löydät valtakunnallisilta sivuiltamme.

Työnantaja: Tietoa yritysten muutostilanteisiin löydät valtakunnallisilta sivuiltamme. Lue minkälaisia paikallisia palveluja tarjoamme työnantajan tueksi koronatilanteessa. Uudenmaan alueella yt-neuvotteluesitykset ja tiedot lomautuksista toimitetaan osoitteeseen: muutosturva.uusimaa@te-toimisto.fi. Huomioithan, että tämä sähköpostiosoite on tarkoitettu vain työnantajille.

Käsittelyajat: Työnhakijaksi ilmoittautumisen käsittelyaika vaihtelee hieman Uudenmaan alueen paikkakuntien välillä. Olemme nyt käsittelemässä 19.–28.10. Oma asiointi -palvelun kautta tulleita työnhakijaksi ilmoittautumisia (tilanne 30.10.2020).

Näillä sivuilla kerrotaan Uudenmaan TE-toimiston asioimiskäytännöistä. TE-palveluiden laaja palvelutarjonta esitellään valtakunnallisilla te-palvelut.fi -sivuilla. Asiointi TE-toimiston kanssa tapahtuu ensisijaisesti verkossa Oma asiointi -palvelun kautta.

» Alkuinfo ja palvelut asiakkaalle

Uudenmaan TE-toimisto sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn (TE-toimistojen yhteinen)

Uudenmaan TE-toimiston uutiskirje

Lue uusin uutiskirjeemme verkkosivuiltamme
Tilaa uutiskirje
Uutiskirjearkisto

Oma
asiointi

TAPAHTUMAKALENTERI

Karriärvägen-coachning

MARRAS 02 2020
ma 02.11.2020
klo 9:00
På distans

AMKoodari-infowebinaari

MARRAS 03 2020
ti 03.11.2020
klo 13:00
Verkossa

Kelan kuntoutuspalvelut

MARRAS 03 2020
ti 03.11.2020
klo 13:00
Verkossa

Ohjaamo Helsinki - neuvontapiste alle 30-vuotiaille

MARRAS 03 2020
ti 03.11.2020
klo 14:00
MessiLive.fi Online-lähetys

Mehiläisen kotihoidon rekrytointitapahtuma

MARRAS 03 2020
ti 03.11.2020
klo 16:30
Espoo

Lisää tapahtumia

Tulosta