<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Hoiva-ala tutuksi - tule hoiva-alan teemapäivään Ähtäriin!

Aloitusaika:
12.6.2019 15:00
Lopetusaika:
12.6.2019 17:00
Paikka:
Ähtäri
Tyyppi:
Koulutusinfo, Messut, Rekrytapahtuma, Työnantajatapahtuma
Alue:
Etelä-Pohjanmaa
Kuvaus:

Tule hoiva-alan teemapäivään Ähtäriin!

Tapahtumassa kerrotaan alueen sosiaali- ja terveysalan työmahdollisuuksista. Paikalla on alan yrityksiä kertomassa ja rekrytoimassa työntekijöitä yrityksiin.

Lisäksi teemapäivässä on esillä alan koulutusmahdollisuudet. Alalle voi opiskella työvoimakoulutuksen, omaehtoisen koulutuksen tai oppisopimuskoulutuksen kautta. Tapahtumassa on myös näytteilleasettajien tietoiskuja.

Näytteilleasettajana ovat alueen yritykset, oppilaitokset ja TE-palvelut. Näytteilleasettajat täydentyvät tälle sivulle.

Paikka: Sedu Ähtäri, osoite Koulutie 16.

Tilaisuus on kaikille avoin ja mahtava mahdollisuus tutustua ja tavata alan työnantajia ja koulutuksen järjestäjiä.

Ota mukaan avoin mieli ja mieti, olisiko sinusta hoiva-alalle?

Kahvitarjoilu. Tapahtuma löytyy myös Facebookista

Näytteilleasettajat

Kuusiolinna Terveys Oy

Kuusiolinna Terveys Oy:n alueelle haetaan terveysalan tutkinnon suorittaneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia tai alan opiskelijoita kesätöihin, määräaikaisiin sijaisuuksiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Terveydenhuollon ammattilaisia tarvitaan mm. varahenkilöstöön, kotihoitoon sekä tehostettuun palveluasumiseen. Varahenkilöstö toimii sisäisissä lyhytaikaisissa sijaisuuksissa ikäihmisten, kehitysvammaisten, lasten ja nuorten sekä mielenterveyspalveluiden ympärivuorokautisissa yksiköissä sekä terveydenhuollon avopalveluissa. Työ voi sisältää kolmivuorotyötä.

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo

Henkilökohtaisen avustajan työnantajat, ympäri Etelä-Pohjanmaata hakevat avustajia eri pituisiin/kestoisiin työsuhteisiin. Työ on kokoaikaista tai osa-aikaista. Työhön kuuluu avustaa vammaista henkilöä arjen asioissa, esimerkiksi kodinhoidossa, peseytymisessä, asioinnissa ja harrastuksissa. Työnantajana toimii vammainen henkilö, joka määrittelee työajan avuntarpeensa mukaan. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Avustajan työhön ei ole muodollisia pätevyys- ja koulutusvaatimuksia.

Anttulan Yökylä

Anttulan yökylä on ammatillinen perhekoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista tilapäishoitoa ja asumispalvelua vaikeasti kehitysvammaisille lapsille ja nuorille.

Tmi Alavuden Karoliinakoti

Karoliinakoti on 22- paikkainen yksityinen vanhusten tehostettua palveluasumista tarjoava koti Alavudella entisen Kuivasjärven sairaalan tiloissa. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa laadukasta ja yksilöllistä hoivaa vanhuksille, joiden hoivan tarve on ympärivuorokautista. Palveluihin sisältyvät asukkaan tarpeen mukainen hoito ja huolenpito, toimintakykyä ja sosiaalisuutta ylläpitävä ja edistävä toiminta sekä asiointi-, ateria-, vaatehuolto- peseytymis- ja siivouspalvelut.

****

Tietoiskut:

Tietoiskujen aikataulu:

klo 15.15 Lähihoitajaksi opiskellen, Kyllikki Anttila, Sedu

klo 15.40 Oppisopimuksella hoiva-alalle, Anu Paalanen, Kuusiolinna Terveys

klo 16.05 TE-palvelut: Polkuja hoiva-alalle, Johanna Olsson, TE-toimisto

klo 16.30 Hoiva-alan työvoimakoulutukset ja niihin hakeutuminen, Sanna-Kaisa Fält, TE-toimisto