<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Rekrytilaisuus: NJC Henkilöstöpalvelut

Aloitusaika:
28.1.2019 13:00
Lopetusaika:
28.1.2019 14:00
Paikka:
Ylivieska, Raahe ja Haapajärvi
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

NJC on henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja työmaapalveluihin erikoistunut yritys, joka työllistää satoja työntekijöitä rakennus- ja teollisuusaloilla, niin pienille kuin suurillekin yrityksille.  NJC hakee kesän ajaksi noin 100 työntekijää erilaisiin teollisuuden ja rakennusalan työtehtäviin useille eri yrityksille Kalajokilaakson ja Raahen talousalueille. Kesän jälkeen työ voi mahdollisesti jatkua pysyvänä työsuhteena.

Teollisuustyötä on tarjolla hyvin monipuolisesti: metalli-, puu-, lasi-, elektroniikka-, ikkuna-, rakennustuote-, kenkä- ja elintarviketeollisuus. Lisäksi haetaan kaihdinvalmistajia. Työtehtävät voivat olla tarkkuutta ja sorminäppäryyttä vaativia kokoonpanotöitä, isojen ja raskaiden kappaleitten käsittelyä ja valmistusta linjastoilla, erilaisten koneitten käyttämistä tms. Useimmat tehtävät eivät vaadi aiempaa osaamista, vaan työ opitaan työpaikalla. Työntekijältä odotetaan oppimishalua ja motivaatiota työn tekemiseen, usein myös valmiutta vuorotyöhön (2- tai 3-vuorotyö).

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä NJC:n kanssa infotilaisuuden avoimista työpaikoista.
Aika: ma 28.1. klo 13
Paikka: TE-toimiston Ylivieskan asiointipaikka (Valtatie 4)
Voit osallistua etäyhteyden kautta myös Raahen ja Haapajärven asiointipaikoista.

Info on avoin kaikille kiinnostuneille! Tervetuloa kuulemaan lisää avoimista työpaikoista!

Työntekijät voivat työskennellä vuokratyöntekijöinä tai heidät voidaan rekrytoida suoraan asiakasyritykseen. Elämäntilanteestasi riippuen tarjolla on kesätöitä, keikkaluontoisia töitä, pidempiä määräaikaisia työsuhteita tai mahdollisuuksia vakituiseen työsuhteeseen. NJC hoitaa työsuhdeasiat. Näihin kuuluvat mm. kirjalliset työsopimukset, palkanmaksu, TES:n mukaiset korvaukset sekä muut työnantajan lakisääteiset velvoitteet.

Tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.njc.fi.
Lue työntekijöiden kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/.