Usein kysyttyjä kysymyksiä sähköisestä palvelutiedotteesta

Tältä sivulta löydät vastauksia useimpiin aiheesta esitettyihin kysymyksiin.

Voinko saada Pirkanmaan TE-toimiston lähettämän sähköisen palvelutiedotteen?

Sähköinen palvelutiedote lähetetään Pirkanmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille noin kahden viikon välein. Lisäksi tiedotteen saavat kaikki, jotka ovat sen tilanneet Pirkanmaan TE-toimiston kotisivujen kautta.

Miksi en saa tiedotetta, vaikka olen tilannut sen tai olen työtön työnhakija?

Tarkistathan ensin, että sähköpostissasi on tarpeeksi vapaata tilaa. Jos tilaa on riittävästi, mutta palvelutiedotteet eivät silti tule perille, tarkista roskaposti-kansio. Joissakin tapauksissa sähköpostiohjelma voi virheellisesti luokitella tiedotteen roskapostiksi. Mikäli käytät Googlen Gmailia huomioithan, että tiedote voi löytyä myös tarjous –välilehden alta.

Mikäli vika ei korjaudu edellä mainittua ohjeistusta noudattamalla, otathan meihin yhteyttä sähköisesti: kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi

Linkkejä Googlen ohjeisiin:

Postilaatikon välilehdet ja luokkatunnisteet

Sähköpostiviesti on merkitty virheellisesti roskapostiksi

Miten varmistan, että sähköinen palvelutiedote lähetetään oikeaan osoitteeseen?

Varmista Oma asiointi -palvelun kautta, että tiedoissasi oleva sähköpostiosoite on se osoite, mitä käytät tällä hetkellä ja että se on kirjoitettu oikein. Mikäli tiedoistasi puuttuu sähköpostiosoite kokonaan, voit lisätä sen tietoihisi. Huomioithan, että tiedoissasi saa olla vain yksi henkilökohtainen sähköpostiosoite.

Miten voin hakea sähköisiä palvelutiedotteita sähköpostistani?

Sähköiset palvelutiedotteet lähetetään sinulle Pirkanmaan TE-palveluiden nimellä. Kirjoita sähköpostisi hakukenttään esim. Pirkanmaa ja sähköpostiohjelmasi hakee kaikki sähköpostisi, joissa lukee Pirkanmaa.

Kuinka usein saan sähköisen palvelutiedotteen?

Pirkanmaan TE-palvelut lähettää sinulle tietoa ajankohtaispalveluista noin kahden viikon välein. Sähköinen palvelutiedote sisältää ajankohtaiset rekrytointitapahtumat, työnhaun valmennukset, haussa olevat työvoimakoulutukset, yrittäjyyden palvelut sekä muita ajankohtaisia työllistymistä edistäviä palveluita.

Miten voin perua sähköisen palvelutiedotteen?

Jokaisen palvelutiedotteen lopusta löydät linkin, josta voit perua sen. Muistathan kuitenkin, että sähköinen palvelutiedote on Pirkanmaan TE-palveluiden tärkein tiedotusväline, joka kokoaa ajankohtaiset palvelut kätevästi tietoosi. Mikäli perut tiedotteen tai et halua vastaanottaa sitä sähköpostiohjelmassasi, seuraathan ajankohtaisia palveluitamme kotisivujemme tapahtumakalenterin kautta sekä avoimia työpaikkoja ja haussa olevia työvoimakoulutuksia valtakunnallisilta verkkosivuiltamme.