Usein kysyttyjä kysymyksiä sähköisestä palvelutiedotteesta

Tältä sivulta löydät vastauksia Pirkanmaan TE-toimiston sähköisestä palvelutiedotteesta useimmin esitettyihin kysymyksiin.

Voinko saada Pirkanmaan TE-toimiston lähettämän sähköisen palvelutiedotteen?

Sähköinen palvelutiedote lähetetään Pirkanmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille noin kahden viikon välein. Lisäksi tiedotteen saavat kaikki, jotka ovat sen tilanneet Pirkanmaan TE-toimiston kotisivujen kautta.

Miksi en saa tiedotetta, vaikka olen tilannut sen tai olen työtön työnhakija?

Tarkistathan ensin, että sähköpostissasi on tarpeeksi vapaata tilaa. Jos tilaa on riittävästi, mutta palvelutiedotteet eivät silti tule perille, tarkista roskaposti-kansio. Joissakin tapauksissa sähköpostiohjelma voi virheellisesti luokitella tiedotteen roskapostiksi. Jos käytät Googlen Gmailia, voi tiedote löytyä myös tarjous –välilehden alta.

Jos vika ei korjaudu näitä ohjeita noudattamalla, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi

Linkkejä Googlen ohjeisiin:

Postilaatikon välilehdet ja luokkatunnisteet

Sähköpostiviesti on merkitty virheellisesti roskapostiksi

Miten varmistan, että sähköinen palvelutiedote lähetetään oikeaan osoitteeseen?

Varmista Oma asiointi -palvelun kautta, että tiedoissasi oleva sähköpostiosoite on se osoite, mitä käytät tällä hetkellä ja että se on kirjoitettu oikein. Jos sähköpostiosoite puuttuu kokonaan, voit lisätä sen tietoihisi. Huomioithan, että tiedoissasi saa olla vain yksi henkilökohtainen sähköpostiosoite.

Miten voin hakea sähköisiä palvelutiedotteita sähköpostistani?

Sähköiset palvelutiedotteet lähetetään sinulle Pirkanmaan TE-palveluiden nimellä. Kirjoita sähköpostisi hakukenttään esimerkiksi Pirkanmaa, ja sähköpostiohjelmasi hakee kaikki sähköpostisi, joissa lukee Pirkanmaa.

Kuinka usein saan Pirkanmaan TE-palveluiden sähköisen palvelutiedotteen?

Lähetämme sinulle tietoa ajankohtaispalveluistamme noin kahden viikon välein. Sähköinen palvelutiedote sisältää ajankohtaiset tiedotteet, rekrytointitapahtumat, työnhaun valmennukset, haussa olevat rekrytointi- ja työvoimakoulutukset, yrittäjyyden palvelut ja tietoa muista työllistymistä edistävistä palveluista.

Miten voin perua sähköisen palvelutiedotteen?

Jokaisen palvelutiedotteen lopusta löydät linkin, josta voit perua sen. Muistathan kuitenkin, että sähköinen palvelutiedote on Pirkanmaan TE-palveluiden tärkein tiedotusväline, joka kokoaa ajankohtaiset palvelut kätevästi tietoosi. Jos perut tiedotteen tai et halua vastaanottaa sitä sähköpostiohjelmassasi, seuraathan ajankohtaisia palveluitamme kotisivujemme tapahtumakalenterin kautta sekä avoimia työpaikkoja ja haussa olevia työvoimakoulutuksia valtakunnallisilta verkkosivuiltamme.