Euroopan globalisaatiorahasto

Tarjoaa tukea suurten irtisanomisten jälkeen

egr logo

Avoimet työpaikat

Finnairin EGR-projekti

Suomi on saanut Euroopan globalisaatiorahastosta tukea koronapandemian vuoksi Finnairilta irtisanottujen 500 henkilön uudelleentyöllistymisen palveluihin. EGR-projekti kestää 31.12.2022 asti. Uudenmaan TE-toimistossa Finnairilta irtisanottuja palvelee kaksi EGR-asiantuntijaa. 

Käytössä ovat kaikki TE-palveluiden monipuoliset palvelut kuten työnhaku- ja ammatinvalintapalvelut, työvoimakoulutukset, valmennukset, palkkatuki, ohjaus yrittäjyyteen ja starttiraha sekä tuki työnhakumatkoihin. Tämän lisäksi meillä on mahdollisuus tarpeen mukaan hankkia yhteistyökumppaneiltamme erityispalveluja vain EGR-kohderyhmälle. Järjestämme erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa. Projektin asiakkaita tiedotetaan palveluista henkilökohtaisesti sekä tällä sivustolla. Kartoitamme myös projektiin kuuluvien asiakkaiden mahdollisia palvelutarpeita erilaisten kyselyjen avulla.

EGR-asiakaspalvelu Uudenmaan TE-toimistossa

Pirjo Pohjalainen
Asiantuntija, EGR
pirjo.pohjalainen@te-toimisto.fi
p. 0295 042 313

Riitta Pyymäki
Asiantuntija, EGR
riitta.pyymaki@te-toimisto.fi
p. 0295 040 359

Myös Finnair tukee irtisanottuja yhdessä ulkoisten kumppanien kanssa rakennetulla NEXT-muutosturvaohjelmalla, jonka tavoitteena on edistää uudelleentyöllistymistä, opintoja tai yrittäjyyttä. 

Lue lisää

Muualla verkossa

Päivitetty: 10.03.2022