null TyönhakuSparraamo -valmennuksen verkkoinfo

TyönhakuSparraamo on tarkoitettu kaikille pohjoiskarjalaisille työnhakijoille, jotka haluavat tukea ja ohjausta työnhakuun liittyvissä asioissa ja tilanteissa.
 
Olipa tavoitteenasi työllistyminen, koulutukseen pääseminen, yrittäjyyden aloittaminen tai vaikkapa työkokeilupaikan löytäminen – autamme sinua löytämään polun tavoitteeseesi!
 
Valmennuksesta järjestetään info verkossa (Microsoft Teams) 15.5. klo 12! Pääset liittymään mukaan alla olevan linkin kautta.
 
Lisätietoja
 
Palvelu voidaan toteuttaa joko työnhakuvalmennuksena, työhönvalmennuksena tai niiden yhdistelmänä. TyönhakuSparraamon kautta on tarjolla konkreettisia hyötyjä työnhakuun.
 
Työhönvalmennuksen tavoitteena on tukea asiakasta yksilövalmennuksella niin, että hän saa työpaikan avoimilta työmarkkinoilta tai työllistyy palkkatuen avulla sekä vakiinnuttaa saamansa työsuhteen.
Palvelu toteutetaan pääosin jaksotettuna, ja sen kokonaiskesto on yksilöllinen. Aloitusjakso on pääsääntöisesti 2 kuukautta.
 
Voit ilmoittautua TyönhakuSparraamoon milloin tahansa. Kun olet ilmoittautunut, palveluntarjoaja ottaa sinuun yhteyttä noin viikon kuluessa. Yhdessä sovitte, milloin valmennus alkaa.
 
Valmennus voidaan toteuttaa oman tilanteesi mukaan joko kokonaan lähipalveluna tai osittain tai kokonaan verkossa.
 
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta.

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 15 maj 2024, 12:00
Ends Ends: den 15 maj 2024, 12:30

Plats Plats: Verkossa

Julkaisupäivämäärä 2024-04-30 08:00


Uppdaterad: 01.01.1970