Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto

Asiointi koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana

Suosittelemme asiakkaitamme siirtymään Oma Asiointi-palveluun TE-palvelut verkkosivulle.

TE-palveluiden toimintojen turvaamiseksi ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi toimipaikkojemme aukioloajoissa tapahtuu muutoksia.

Kauhajoen ja Alajärven toimipaikkamme ovat toistaiseksi avoinna ti-ke klo 9.00–16.00, muutoin suljettuna. Seinäjoen toimipaikka palvelee ma-ti ja to-pe klo 9.00–16.00.

Aulapalveluissa on mahdollista asioida välttämättömissä tapauksissa, esim. silloin kun työnhaun käynnistäminen verkossa ei ole mahdollista.

Ensisijainen asiointitapa on edelleen Oma asiointi -palvelu verkkosivuillamme tai puhelimitse asiointi. Myös virkailijoiden kanssa sovitut tapaamiset hoidetaan vielä toistaiseksi puhelimitse tai etäyhteyden välityksellä.

Tulethan asioimaan aulatiloihimme vain terveenä ja noudatat edelleen hyvää käsihygieniaa sekä huolehdit riittävistä turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaamme.

TE-live

TE-live on TE-palveluiden tehokas ja vuorovaikutteinen rekrytointikanava. TE-liven suorissa lähetyksissä nostetaan haettavia työpaikkoja paremmin näkyville ja madalletaan kynnystä työnhakijalle tutustua työhön ja työnantajaan paremmin. Päätavoitteena on antaa työnantajasta mahdollisimman todenmukainen kuva ja positiivinen vaikutelma, jolloin myös työtä aiemmin harkitsematon hakija saattaa innostua uudesta työmahdollisuudesta.

Tutustu palveluun ja katso tulevia ja menneitä lähetyksiä täältä:

Tutustu meidän omaan TE-liven tiimiin täältä:

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston poikkeukselliset aukioloajat

Juhlapyhien aattoina palvelumme suljetaan klo 15. Henkilöasiakaspalvelussa asiakkailla on mahdollisuus jättää soittopyyntö klo 16.15 asti ja takaisinsoitot tehdään pyhien jälkeisenä ensimmäisenä arkipäivänä.

Vuonna 2021

​Loppiaisaatto ke 5.1. klo 9–15
Kiirastorstai to 1.4. klo 9–15
Vapun aatto pe 30.4. klo 9–15
Helatorstain aatto ke 12.5. klo 9–15
Juhannusaaton aatto to 24.6. klo 9–15
Pyhäinpäivän aatto pe 5.11. klo 9–15
Jouluaaton aatto to 23.12. klo 9–15
Uudenvuoden aatto pe 31.12. klo 9–15

TAPAHTUMAKALENTERI