-
Starts:
-
den 17 november 2021, 14:00
-
Ends:
-
den 17 november 2021, 15:00
-
Plats:
-
Verkossa
Aika: 17.11. kello 14.00
Paikka: verkossa
Kiinnostaako sinua työskentely keittiö- ja asiakaspalvelutehtävissä,
mutta sinulla ei ole vielä alan koulutusta, kokemusta tai osaamista?
Nyt riittää, että sinulla on hyvä fyysinen kunto, positiivinen elämän
asenne ja asiakaspalveluhenkeä. – Osallistu Teamsissa järjestettävään
hakuinfoon ke 17.11. 2021 klo 14 ja hae koulutukseen!
Koulutuksessa opit alan perusosaamisen lisäksi henkilökohtaisen
suunnitelman mukaisesti lounasruokien, annosruokien ja/tai
suurkeittiön ruokatuotannon valmistusta kestävän kehityksen
mukaisesti. Kokeilta vaaditaan ruuanlaiton lisäksi myös taiteellista
silmää, siivous- ja hygieniataitoja, raaka-aineiden
esivalmistustaitoja sekä suunnittelukykyä ja mielikuvitusta.
Koulutuksen toteutus:
Lähiopetus toteutetaan Careerian Helsingin toimipisteessä
Lämmittäjänkatu 2 A, 00880 Helsinki.
- Koulutuksen kesto 5 kk ja ajankohta 18.01.2022 - 03.06.2022.
Talviloma 21.-25.2.2021.
- Opetus koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta,
verkko-opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta.
- Työpaikoilla oppimisen aikana on mahdollista suorittaa näytöt
ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tutkinnonosista.
- Koulutuksen aikana suoritetaan myös hygieniapassi.
Koulutuksessa on tärkeä ymmärtää suullisesti annetut ohjeet ja
työohjeet ohjeet sekä toimia niiden mukaisesti. Jotta voit hakea
koulutukseen, suomen kielen taidon (kuullun ymmärtäminen ja lukeminen)
tulisi mielellään olla B 1.1.
Koulutuksen lopuksi opiskelijoille
järjestetään oma räätälöity rekrytointitilaisuus, jonka jälkeen
opiskelijoilla on mahdollisuus työllistyä heti koulutuksen päätyttyä
alan yrityksiin.
Miten voit hakea:
- Osallistu hakuinfoon ke 17.11. klo 14.
Hakuinfoon voit osallistua tästä linkistä (Microsoft Teams)
Hae koulutukseen TE-toimiston kautta 29.11.2021 mennessä täyttämällä
sähköinen hakemus.
Löydät lisätietoja koulutuksesta tästä.
Alueet:
Nyland
Tapahtumatyypit:
Utbildningsinfo