null Uravalmennus

Kurssinumero on 721416 (tarvitset tätä ilmoittautumiseen).

Uravalmennus sopii sinulle, jos tarvitset neuvontaa, ohjausta tai tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämisessä tai koulutukseen hakeutumisessa. Uravalmennus tukee sinua myös, jos olet vaihtamassa alaa.

Valmennus on kaksiosainen, jonka ensimmäinen osio muodostuu ryhmämuotoisesta valmennuksesta. Tämän osuuden aikana tehdään ammatillisen suuntautumisen, ammattitaidon ja osaamisen sekä kiinnostuksen kohteiden perusteella konkreettinen ja realistinen urasuunnitelma. Valmennusryhmän koko on 8–12 osallistujaa.

Ryhmämuotoisen osuuden jälkeen uravalmennus jatkuu yksilöllisenä työhönvalmennuspalveluna, jota voidaan järjestää osallistujan tarpeen mukaan 1–10 tuntia. Tämän osuuden aikana tarjotaan henkilökohtaista neuvontaa ja tukea urasuunnitelman tavoitteiden toteuttamisessa kohti työtä tai koulutusta. Työhönvalmennuksen kesto on maksimissaan kaksi kuukautta.

Lisäksi valmennuksen aikana voi suorittaa lupakortin (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tulityökortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).

Uravalmennuksen sisältö

Valmennuksen aikana

  • Saat tukea ja välineitä osaamisen, ammattitaidon ja soveltuvuuden arviointiin
  • Tutustut erilaisiin ala- ja uravaihtoehtoihin ja työantajiin
  • Saat tietoa erilaisista opiskelu- ja tutkintovaihtoehdoista
  • Täsmennät omia uratavoitteitasi ja suunnitelmiasi
  • Voit suorittaa lupakorttikoulutuksen

Uravalmennuksen sisältöalueet ja sisältöjen painotus riippuu kohderyhmästä, myös menetelmät ja toteutustavat räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan.

Ilmoittautuminen uravalmennukseen

Ilmoittautuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä. TE-toimisto on tarvittaessa yhteydessä sinuun sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, saat kutsukirjeen noin 1–2 viikkoa ennen valmennuksen alkamisajankohtaa. Huomioithan, että ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.

Lisätietoa uravalmennuksesta

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 29 juli 2024, 09:00
Ends Ends: den 9 augusti 2024, 14:15

Nästa händelse startar Nästa händelse startar: den 29 juli 2024, 09:00
Nästa händelse slutar Nästa händelse slutar: den 9 augusti 2024, 14:15

Plats Plats: Verkossa

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 01.01.1970