Työnhaku- ja uravalmennus

Kaikki valmennukset toteutetaan tällä hetkellä verkon kautta.

Työnhakuvalmennus

Tarvitseko buustia työnhakuun? Haluatko tietoa uusimmista työnhakumenetelmistä ja -kanavista? Tule työnhakuvalmennukseen kehittämään työnhakutaitojasi ja kuulemaan tuoretta tietoa työmarkkinoista. Valmennuksen jälkeen sinulla on valmiudet omatoimiseen työnhakuun.
 

Työnhakuvalmennus verkossa

Verkkotyönhakuvalmennus on helppo tapa ottaa vauhtia työnhakuun. Valmennus alkaa lähipäivällä Jyväskylässä. Tämän jälkeen valmennus jatkuu verkossa, missä etenet päivittäin joustavasti oman aikataulusi mukaan. Lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta valmentajalta. Valmennuksen kesto on 10 päivää.

Katso esite verkkotyönhakuvalmennuksesta (pdf, 198 kt)


Kiinnostuitko verkkotyönhakuvalmennuksesta? Katso alkavat valmennukset tapahtumakalenterista ja hae mukaan ilmoittamalla yhteystietosi sekä toivomasi valmennuksen koulutusnumero hyvissä ajoin (viimeistään kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua) hakulomakkeella. Hakulomakkeen ja koulutusnumeron löydät tapahtumakalenterista.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön asiaan liittyen Oma asiointi-palvelussa.
 

Haku päälle -valmennus

Haku päälle -valmennus on rekrytointipainoitteinen työnhakuvalmennus. Työnhaun rinnalla voit osallistua työnhakua tukeviin teemaosioihin, joiden avulla kehität työnhakutaitojasi. Valmennuksen tavoitteena on nopea työllistyminen. Valmennuksen kesto on seitsemän (7) päivää ja se koostetaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tutustu valmennuksiin tarkemmin alla olevien esitteiden ja videoiden avulla. HUOM! Kaikki valmennukset järjestetään tällä hetkellä verkossa.

Valmennus toteutetaan toimialakohtaisesta ja valmennusryhmät muodostetaan seuraavien toimialojen mukaan:

Kiinnostuitko? Voit sopia palveluun osallistumisesta TE-palveluiden asiantuntijan kanssa. Jätä yhteydenottopyyntö asiaan liittyen Oma asiointi-palvelussa.

 

Uravalmennus

Haluatko päästä töihin tai opiskelemaan? Oletko vaihtamassa alaa? Vai mietitkö vielä seuraavaa askelta työ- tai opiskelu-urallasi?

Uravalmennuksen aikana asiantunteva valmentaja auttaa sinua alasi löytämisessä ja sen saavuttamisessa. Voit valita seuraavista uravalmennuksista:

Lisäksi pääset 10 ja 40 päivän uravalmennuksissa suorittamaan kaksi eri korttia (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tieturvakortti, tulityökortti, trukkikortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).
 

10 päivän uravalmennus

Uravalmennuksessa tuetaan ja ohjataan ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämisessä, ammatilliseen koulutukseen sekä lisä- ja/tai täydennyskoulutukseen hakeutumisessa ja työelämävalmiuksien kehittämisessä.

Katso esite 10 päivän uravalmennuksesta (pdf, 190 kt)
 

40 päivän uravalmennus

40 päivän uravalmennus on suunnattu erityisesti pidempää ja laajempaa uravalmennusta tarvitseville asiakkaille. Valmennukseen kuuluu myös työssäoppimisjakso, jonka aikana voit löytää tulevan työpaikkasi tai testata työn/alan soveltuvuutta sinulle.

Katso esite 40 päivän uravalmennuksesta (pdf, 199 kt)
 

Osaamisen vahvistamisella työmarkkinoille -valmennus

Valmennuspalvelu koostuu kahdesta osiosta: ryhmämuotoisesta uravalmennuksesta ja henkilökohtaisesta työhönvalmennuksesta. Ryhmämuotoinen työelämälähtöinen uravalmennus kestää 20 päivää. Sen jälkeen osallistut yksilölliseen työhönvalmennukseen työpaikan löytämiseksi (korkeintaan 10 h/asiakas).

Uravalmennus-osiossa tarjotaan tehokasta tukea ja ohjausta kohti uusia uramahdollisuuksia. Tavoitteena on oman osaamisen ja sen hyödyntämismahdollisuuksien tunnistaminen työmarkkinoilla. Valmennuksen aikana täsmennetään omia uratavoitteita ja suunnitelmia sekä arvioidaan omaa osaamista, ammattitaitoa ja soveltuvuutta eri aloille.

Työhönvalmennus-osiossa ryhdytään toteuttamaan uravalmennuksen aikana tehtyä suunnitelmaa. Työhönvalmentaja auttaa henkilökohtaisesti sopivien työpaikkojen etsimisessä sekä tukee työnhaussa.

 

Kiinnostuitko uravalmennuksista?

Katso alkavat 10 ja 40 päivän uravalmennukset tapahtumakalenterista ja hae mukaan ilmoittamalla yhteystietosi sekä toivomasi valmennuksen koulutusnumero hyvissä ajoin (viimeistään kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua) hakulomakkeella. Hakulomakkeen ja koulutusnumeron löydät tapahtumakalenterista.

Osaamisen vahvistamisella työmarkkinoille -valmennukseen.Voit sopia palveluun osallistumisesta TE-palvelujen asiantuntijan kanssa.

Voit jättää yhteydenottopyynnön asiaan liittyen Oma asiointi-palvelussa.

 

Työhönvalmennus

Työhönvalmennus on tarkoitettu sinulle, kun työnhaun perustaidot ovat hallussa, mutta tarvitset yksilöllistä täsmäohjausta työmarkkinoille siirtymiseen ja siellä pysymiseen. Valmennus henkilökohtaista ja sen tavoitteet määritellään palvelun alkaessa. Työhönvalmennus toteutetaan asuinpaikkakunnallasi.
 

Kiinnostuitko työhönvalmennuksesta?

Sovi palveluun osallistumisesta TE-palveluiden asiantuntijan kanssa. Voit jättää yhteydenottopyynnön asiaan liittyen Oma asiointi-palvelussa.

 

Oma
asiointi

Web sisällön esitys