Taidon Polku

Uudenmaan TE-toimiston hankkeet

Länsi-Uusimaa

Länsi-Uudellamaalla toimii vuonna 2023 yksi hanke: Vihdin kunnan Työvoimala Boost. Alta löydät lisätietoja hankkeesta.

 • Hankkeen yleistiedot

  Hankkeen nimi: Työvoimala Boost

  Hankkeen toiminta-alue: Länsi-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu

  Hankkeen asiakaskohderyhmä:  Vihtiläiset henkilöt, joiden työttömyys on pitkittynyt ja se uhkaa edelleen pitkittyä, sekä yli 50-vuotiaat ilman määriteltyä työttömyyden kestoa.

  Hankkeen tarjoamat palvelut:

  Yksilöllistä, käytännönläheistä ja asiakasta lähellä toteutettavaa valmennusta avoimille työmarkkinoille tai koulutukseen.  Asiakkaan työnhakuun liittyvien arjen digitaitojen vahvistamista yksilö- tai ryhmävalmennuksen keinoin.

  Hankkeen kuvaus:

  Työvoimala Boost tarjoaa laajan verkostonsa avulla vihtiläisille työnhakijoille polkuja avoimille työmarkkinoille yrityksiin ja yhteisöihin koko Länsi-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Työnhakijaa motivoidaan aktiiviseen työnhakuun, sekä tuetaan työhön hakeutumisessa, oman osaamisensa markkinoinnissa ja työssä olemisessa työvalmennuksen avulla.

  Koulutustarpeessa olevaa työnhakijaa ohjataan koulutukseen tutkinnon suorittamiseksi, koulutuksen päivittämiseksi tai mahdollistetaan lyhytkorttikoulutus työllistymisen edistämiseksi. Työn opinnollistamisen kautta tuetaan työnhakijan osaamisen tunnistamista ja kouluttautumista kohti ammatillista tutkintoa ja työllistymistä.

  Työnhakuun liittyvien arjen digitaitojen kehittämiseen työnhakijalle mahdollistetaan yksilö- ja/tai ryhmävalmennusta fyysisten tapaamisten ja koulutusten kautta, tai etävalmennuksen keinoin.

  Työvoimala Boost pyrkii kohtamaan asiakkaat siellä, missä asiakkaat ovat ja järjestämään tapaamiset lähelle asiakasta. Fyysisten tapaamisten lisäksi työnhakijan valmennusta voidaan toteuttaa puhelimitse tai etäyhteydellä asiakkaan tilanne ja toiveet huomioiden.

  Valmennuksen aikana työnhakijan työ- ja toimintakykyä kartoitetaan Kykyviisari työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmää hyödyntäen.

   

  Hankkeen asiakasohjaus

  hanketyöntekijän yhteystiedot, joka vastaa asiakkaiden vastaanottamisesta ja kyselyistä

  Erika Knaster                                                                     

  Hankevastaava                                                                  

  puh. 044 493 4849                                                            

  erika.knaster@vihti.fi                                                       

  TE-toimiston yhteyshenkilö: Henry Saarinen, henry.saarinen@te-toimisto.fi.

Päivitetty: 23.03.2023