Taidon Polku

Uudenmaan TE-toimiston hankkeet

Työnhakijalle

Uudenmaan TE-toimisto on hankkinut asiakkailleen palveluja, joissa yhdistykset, järjestöt, säätiöt ja osa alueen kunnista, tarjoavat Uudenmaan TE-toimiston työttömille työnhakijoille työnhakuvalmiuksia tukevaa ja työllistävää palvelua.

Vuonna 2022 Uudenmaan alueella toimii viisi hanketta, jotka ovat valmiita auttamaan sinua työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit saada apua työnhakuasiakirjojen laadinnassa, työhaastatteluun valmistautumisessa sekä työ- tai koulutuspaikan etsinnässä. Tässä hankepalvelussa voit keskittyä rauhassa yhdessä hanketyöntekijän kanssa sinua eteenpäin vieviin asioihin.

Voit päästä palveluun asiakkaaksi, jos olet Uudenmaan TE-toimiston työtön työnhakija ja täytät lisäksi jonkin seuraavista ehdoista

  • olet ollut työtön jo jonkin aikaa ja työttömyys vaikuttaa pitkittyvän edelleen
  • olet yli 55-vuotias
  • olet jäänyt työttömäksi koronapandemian seurauksena
  • olet sosiaali- ja terveydenhoitoalan työnhakija ja sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta alalta

Voit tutustua hankkeisiin otsikon "Työllisyyspoliittiset hankkeet vuonna 2022" -listauksesta, johon hankkeet on jaoteltu kunnittain. Jos kiinnostut hankkeen palvelusta ja täytät hankkeen asiakaskriteerit, voit ottaa omatoimisesti yhteyttä hankkeen työntekijään. Löydät heidän yhteystietonsa hankkeen kuvauksesta. Voit myös keskustella oman TE-toimiston virkailijasi kanssa hankkeen soveltuvuudesta sinulle.

Hankkeeseen osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Osallistumisen aikana TE-toimiston asiakkuus jatkuu normaalisti. Työttömyysturva pysyy ennallaan.

Työllisyyspoliittisten hankkeiden asiakaspalautteita