Ammatinvalinta ja uraohjaus

TE – palvelujen ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelu auttaa löytämään ratkaisuja ammatinvalintaan, ammatilliseen jatkosuunnitelmaan, työhön tai koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelujen tueksi käytetään tarvittaessa soveltuvuustestejä, työ- ja koulutuskokeiluja tai terveydentilan tutkimuksia omien vahvuuksien, kykyjen, kiinnostusten ja terveydentilan kannalta sopivan ratkaisun löytämiseksi. Palvelu on kaikille avointa ja maksutonta ja on tarkoitettu kaikissa työelämän tilanteissa oleville sekä nuorille että aikuisille.

Ammatinvalinta ja uraohjauksen psykologien palvelua on tarjolla Hämeen TE – palvelujen toimipaikoissa Forssassa (Kartanonkatu 10), Heinolassa (Kaivokatu 15), Hämeenlinnassa (Saaristenkatu 3), Lahdessa (Kirkkokatu 12) ja Riihimäellä (Temppelikatu 2).

>> Tutustu myös TE-palvelut ammatinvalinta ja koulutus

Ajanvarauksen kautta asiakkaaksi

Ammatinvalinta ja uraohjauksen psykologille voit varata tapaamisajan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen avo.hame@te-toimisto.fi otsikolla "Ajanvaraus ammatinvalinnanohjaukseen". Kerro sähköpostiviestissä mille paikkakunnalle haluat varata tapaamisajan, nimesi, puhelinnumerosi, toiveet tapaamisajasta sekä halutessasi lyhyt kuvaus kysymyksistä, joihin kaipaat apua.

Tapaamisajan voit varata myös TE – palvelujen toimipaikoissa asioidessasi.

Tervetuloa TE –palvelujen ammatinvalinta ja uraohjaukseen!

Työlinjan uraohjaus

Valtakunnallinen ammatinvalinta ja uraohjauksen puhelin- ja video-ohjaus on myös käytettävissäsi

>> Työlinjan uraohjaus

TE-puhelinpalvelun koulutusneuvonta

Jos sinulla on jo tiedossa kiinnostava koulutusala ja haluaisit lisätietoa koulutuksen sisällöstä, opintojen rahoituksesta tai koulutukseen hakeutumisesta, ota yhteyttä suoraan TE-puhelinpalvelun koulutusneuvontaan

>> TE-puhelinpalvelun koulutusneuvonta

Voit myös lähettää kysymyksesi Koulutusneuvonnan Facebook-sivulle

>> Koulutusneuvonnan Facebook-sivut