Yhteistyökumppaneille

Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) julkaisee alueen työllisyyskatsauksen kuukausittain. Työllisyyskatsauksen tiedot perustuvat työ- ja elinkeinoministeriön Työnvälitystilastoon.

Paikalliset työnvälitystilastot kertovat tarkemmin mm. nuorisotakuusta, työnhakija-asiakkaista, työnantajien TE-toimistoihin ilmoittamista avoimista työpaikoista ja työvoimapoliittisisten toimenpiteiden kohdentamisista.

Ammattibarometri perustuu työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntijanäkemykseen alueensa työmarkkinanäkymistä. Ammattibarometrissa arvioidaan noin 200 keskeisen ammatin rekrytointitarpeen ja työmarkkinatilanteen (työvoiman kysynnän ja tarjonnan vastaavuus) kehittyminen alueella seuraavan puolen vuoden aikana. Arvio suoritetaan kolme kertaa vuodessa (alkuvuodesta, keväällä ja syksyllä).

Hämeen seutukuntien nykytilan ja kehitysnäkymien kuvaus valmistellaan Hämeen ELY-keskuksen johdolla yhteistyössä alueen maakunnan liittojen, seudullisten yrityspalvelujen ja TE-toimiston kanssa.

>> Tästä pääset katsomaan uusimman uutiskirjeen

Linkkikuva tuoreimpaan uutiskirjeeseen

Tästä pääset tilaamaan uutiskirjeen

    

 

Hämeen TE-toimisto:
 

Sähköpostit muotoa:
etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Johtaja:

Eija Mannisenmäki

Viestintä:

viestinta.hame@te-toimisto.fi

Tilaa uutiskirjeemme yhteistyökumppaneille

 

Oma
asiointi