Hämeen TE-toimisto

Hämeen TE-toimisto palvelee työnhakijoita, työnantajia ja yhteistyökumppaneita neljässä eri toimipaikassa: Lahdessa, Hämeenlinnassa, Forssassa ja Riihimäellä.

TE-toimisto supistaa aukioloaikojaan ja vastaanottaa asiakkaita kasvokkain vain poikkeustapauksissa.
Seuraa ajankohtaisia asioita poikkeustilanteen vuoksi osoitteessa: 

http://toimistot.te-palvelut.fi/hame/ajankohtaista

TE-toimiston toimipaikkojen aulapalvelut ovat avoinna 20.3. alkaen seuraavasti: Lahdessa ma-pe klo 9-12, Hämeenlinnassa ma-pe 9-12, Riihimäellä ma-to 9-12 ja Forssassa ma-to 9-12. Aulapalvelussa vastaanotetaan asiakkaita enintään 10 henkilöä kerrallaan.

Aulapalvelussa hoidetaan poikkeusaikana vain sellaiset työnhaun aloitukset, joita ei ole mahdollista hoitaa sähköisesti. Aulassa vastaanotetaan myös asiakirjoja, jotka ovat välttämättömiä esimerkiksi asiakkaan työttömyysturvan jatkumisen varmistamiseksi. Asiakirjoja toivotaan toimitettavan mahdollisimman paljon sähköisesti sähköpostiosoitteisiin, jotka löytyvät:
http://toimistot.te-palvelut.fi/hame/yhteystiedot
tai postiosoitteeseen PL 84, 15141 Lahti.

Työhallinnon verkkopalvelut ovat käytössä 24/7. Verkon kautta hoituvat monet asiat, mm. työpaikkailmoituksen jättäminen, työnhakijaksi ilmoittautuminen ja työnhaun muutostietojen ilmoittaminen.

Seuraa meitä somessa!

Hämeen TE-toimiston Facebook.Hämeen TE-toimiston Instagram.Hämeen TE-toimiston Twitter.Hämeen TE-toimiston LinkedIn.Hämeen TE-toimiston Youtube.

 

Lisätietoa Hämeen TE-toimiston paikallisista palveluista.