Hämeen TE-toimisto

Toimipaikkamme ovat auki ainoastaan työnhakijaksi ilmoittautumista varten niille henkilöille, jotka eivät pysty ilmoittautumaan verkon kautta ja täyttämään paperista ilmoittautumislomaketta itse. Lisäksi vastaanotamme asiakirjoja.

Aulapalvelut ovat avoinna seuraavasti:

Lahti ma-pe klo 9-12, (6.4.2020 lähtien 9-16)
Hämeenlinna ma-pe 9-12
Riihimäki ma-to 9-12
Forssa ma-to 9-12

Sisään aulatilaan otamme korkeintaan kymmenen henkilöä kerrallaan.

Ilmoittaudu työnhakijaksi Oma asiointi -palvelun kautta verkossa. Jos et pysty tekemään sitä, täytä paperinen ilmoittautumislomake. Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se meille postitse tai tuo postilaatikkoomme. Työnhakusi käynnistetään siitä päivästä kun hakemus on palautunut toimistoomme.

Myös muut paperiset asiakirjat voit jättää postilaatikkoon tai lähettää meille postitse.​ Hoida kaikki muu asiointisi Oma asiointi -verkkopalvelussa, puhelimitse tai sähköpostitse.​

Jos sinulla on flunssan oireita tai olet ollut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana, etkä pysty täyttämään työnhakijaksi ilmoittautumislomaketta ilman apua, niin soita puhelinpalveluumme. Ethän tule tässä tapauksessa sisään aulatilaamme.​

Seuraa ajankohtaisia asioita poikkeustilanteen vuoksi osoitteessa: 

http://toimistot.te-palvelut.fi/hame/ajankohtaista

Työhallinnon verkkopalvelut ovat käytössä 24/7. Verkon kautta hoituvat monet asiat, mm. työpaikkailmoituksen jättäminen, työnhakijaksi ilmoittautuminen ja työnhaun muutostietojen ilmoittaminen.

Seuraa meitä myös somessa!

Hämeen TE-toimiston Facebook.Hämeen TE-toimiston Instagram.Hämeen TE-toimiston Twitter.Hämeen TE-toimiston LinkedIn.Hämeen TE-toimiston Youtube.

 

Lisätietoa Hämeen TE-toimiston paikallisista palveluista.