Ammatinvalinta ja uraohjaus

TE -toimiston ammatinvalinta ja uraohjauksen psykologit auttavat löytämään ratkaisuja ammatinvalintaan, ammatillisiin jatkosuunnitelmiin ja työhön tai koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on kaikille avointa ja maksutonta koulutus- tai työtilanteesta riippumatta.

Ammatinvalinta- ja uraohjauksessa on useita vaihtoehtoja. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista itsellesi sopivimman: 

1) Paikalliset palvelut Pohjois-Savossa

Ammatinvalinta ja uraohjaus ajanvarauksella
Ammatinvalinta ja uraohjauksen psykologien palvelua on tarjolla henkilökohtaisena tapaamisena Pohjois-Savon TE-toimiston toimipaikoissa Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Ohjausta on saatavilla myös puhelimitse ja video-ohjauksena.

Ajanvaraus:
Lähetä sähköpostia osoitteeseen
avo.pohjois-savo(at)te-toimisto.fi
Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi, asuinpaikkakuntasi sekä kysymykset, joihin kaipaat apua. Otamme sinuun yhteyttä joko puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta tai suojatulla sähköpostilla.

UraHELPPI ilman ajanvarausta

Kuopiossa ammatinvalinta ja uraohjauksen psykologit tarjoavat neuvontaa opiskeluun ja työhön liittyvien ratkaisujen tueksi keskiviikkoisin klo 13-15 TE-palvelut Messissä Kauppakeskus Apajassa (torin alla). Asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä ilman ajanvarausta. Mahdollisesta jonotustilanteesta tiedotetaan paikan päällä.

2) Valtakunnalliset palvelut

Puhelin- tai video-ohjaus ajanvarauksella
Varaa aika puhelin- tai video-ohjaukseen psykologin kanssa.
Ajanvaraus

Puhelinohjaus ilman ajanvarausta

Pääset keskustelemaan uraohjauksen psykologin kanssa soittamalla puh. 0295 020 720 maanantaisin ja torstaisin klo 12.00 - 16.00.

Lisätietoa ammatinvalinta ja uraohjauksesta

Lisätietoa valtakunnallisesta uraohjauksesta