Ammatinvalinta ja uraohjaus

Ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologit auttavat löytämään ratkaisuja ammatinvalintaan, ammatillisiin jatkosuunnitelmiin, sekä työhön tai koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on kaikille avoin ja maksuton koulutus- tai työtilanteesta riippumatta. Tältä sivulta löydät tarjoamamme vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Paikalliset palvelut Pohjois-Savossa

Ammatinvalinta ja uraohjaus ajanvarauksella

Ammatinvalinnan- ja uraohjauksen psykologien palvelua on tarjolla henkilökohtaisena tapaamisena Pohjois-Savon TE-toimiston toimipaikoissa Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

Jätä yhteydeottopyyntö ajanvaraamiseksi ammatinvalinta- ja uraohjaukseen. Kerro yhteydenottopyynnössä yhteystietosi, asuinpaikkakuntasi sekä kysymykset, joihin kaipaat apua. Otamme sinuun yhteyttä joko puhelimitse 0295 -alkuisesta numerosta tai suojatulla sähköpostilla.

Mikäli asiakkuutesi on siirtynyt Kuopion seudun työllisyyden kuntakokeiluun, myös ammatinvalinta- ja uraohjauksen palvelut ovat osaltasi siirtyneet sinne. Tarkemmat tiedot hakeutumisesta palveluun saat oman kuntasi nettisivuilta.  Työllisyyden kuntakokeiluun kuuluvat kunnat Pohjois-Savossa: Kuopio, Siilinjärvi, Lapinlahti, Iisalmi, Vieremä ja Sonkajärvi.

•    Kuopion seudun työllisyyden kuntakokeilu (kuopio.fi)

UraHelppi

 

Mikäli tarvitset kiireellistä lyhytkestoista neuvontaa opiskeluun ja työhön liittyvien ratkaisujen tueksi, jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella

Kirjoita yhteydenottopyynnössä kohtaan 2. ”Kerro mihin asiaan tarvitset apua ammatinvalinnasta ja uraohjauksesta” lisätiedoksi URAHELPPI. TE-toimiston psykologi soittaa sinulle 0295-alkuisesta numerosta seuraavana keskiviikkona klo 13-15.

Valtakunnalliset palvelut

Voit varata ajan puhelin- tai video-ohjaukseen psykologin kanssa. Ilman ajanvarausta pääset keskustelemaan uraohjauksen psykologin kanssa soittamalla numeroon 0295 020 720 maanantaisin ja torstaisin klo 12.00 - 16.00.

Päivitetty: 21.11.2022