Ammatinvalinta ja uraohjaus

Ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologit auttavat löytämään ratkaisuja ammatinvalintaan, ammatillisiin jatkosuunnitelmiin, sekä työhön tai koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on kaikille avoin ja maksuton koulutus- tai työtilanteesta riippumatta. Tältä sivulta löydät tarjoamamme vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Paikalliset palvelut Pohjois-Savossa

Ammatinvalinta ja uraohjaus ajanvarauksella

Ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologien palvelua on tarjolla henkilökohtaisena tapaamisena Pohjois-Savon TE-toimiston toimipaikoissa Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Palvelu toteutetaan puhelimitse ja video-ohjauksena 31.8.2020 asti.

Varaa aika sähköpostitse osoitteessa avo.pohjois-savo@te-toimisto.fi. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi, asuinpaikkakuntasi sekä kysymykset, joihin kaipaat apua. Otamme sinuun yhteyttä joko puhelimitse 0295 -alkuisesta numerosta tai suojatulla sähköpostilla.

UraHELPPI ilman ajanvarausta

UraHELPPIä ei toistaiseksi järjestetä. Tiedotamme 31.8. jälkeen toiminnan jatkosta.

Ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologit tarjoavat neuvontaa opiskeluun ja työhön liittyvien ratkaisujen tueksi keskiviikkoisin klo 13-15 TE-palvelut Messissä (Kauppakeskus Apaja). Asiakkaat palvellaan saapumisjärjestyksessä ja mahdollisesta jonotustilanteesta tiedotetaan paikan päällä.

Valtakunnalliset palvelut

Voit varata ajan puhelin- tai video-ohjaukseen psykologin kanssa. Ilman ajanvarausta pääset keskustelemaan uraohjauksen psykologin kanssa soittamalla numeroon 0295 020 720 maanantaisin ja torstaisin klo 12.00-16.00.

Ammatinvalinnasta ja uraohjauksesta löydät tarkemmin tietoa valtakunnallisilta sivuiltamme.

Oma
asiointi




Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)