Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologit auttavat löytämään ratkaisuja ammatinvalintaan, ammatillisiin jatkosuunnitelmiin, sekä työhön tai koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on kaikille avoin ja maksuton koulutus- tai työtilanteesta riippumatta. Tältä sivulta löydät tarjoamamme vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Paikalliset palvelut Pohjois-Savossa

Ammatinvalinta ja uraohjaus ajanvarauksella

Ammatinvalinnan- ja uraohjauksen psykologien palvelua on tarjolla henkilökohtaisena tapaamisena Pohjois-Savon TE-toimiston toimipaikoissa Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

Varaa aika sähköpostitse osoitteessa avo.pohjois-savo@te-toimisto.fi. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi, asuinpaikkakuntasi sekä kysymykset, joihin kaipaat apua. Otamme sinuun yhteyttä joko puhelimitse 0295 -alkuisesta numerosta tai suojatulla sähköpostilla.

Mikäli asiakkuutesi on siirtynyt Kuopion seudun työllisyyden kuntakokeiluun, myös ammatinvalinta- ja uraohjauksen palvelut ovat osaltasi siirtyneet sinne. Tarkemmat tiedot hakeutumisesta palveluun saat oman kuntasi nettisivuilta.

•    Kuopion seudun työllisyyden kuntakokeilu (kuopio.fi)

UraHelpin poikkeusjärjestelyt korona-aikana

UraHelppiä ei toistaiseksi järjestetä kasvokkaisina tapaamisina TE-palvelut Messissä. Mikäli tarvitset kiireellistä lyhytkestoista neuvontaa opiskeluun ja työhön liittyvien ratkaisujen tueksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen avo.pohjois-savo@te-toimisto.fi otsikolla URAHELPPI. Lisää sähköpostiin nimesi, puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. TE-toimiston psykologi soittaa sinulle seuraavana keskiviikkona klo 13-15.

Valtakunnalliset palvelut

Voit varata ajan puhelin- tai video-ohjaukseen psykologin kanssa. Ilman ajanvarausta pääset keskustelemaan uraohjauksen psykologin kanssa soittamalla numeroon 0295 020 720 maanantaisin ja torstaisin klo 12.00 - 16.00.