Satakunnan TE-toimisto

Koronapandemian vaikutukset Satakunnan TE-toimiston asiakaspalveluun - asiointiohje

Asiointi ensisijaisesti verkossa tai puhelimitse. Satakunnan TE-toimiston toimipaikkojen aulapalvelut ovat avoinna asiakkaille. Muuta kasvokkain tapahtuvaa palvelua on saatavilla vain rajoitetusti.

Jos sinulla on flunssan kaltaisia oireita, niin pyydämme välttämään asiointia TE-toimipaikoissa.

Lue asiakaspalveluohjeistus kokonaisuudessaan tästä

Satakunnan TE-toimiston tuki työnantajille ja yrittäjille koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa

Satakunnan TE-toimisto tarjoaa palveluja yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin. Palvelemme henkilöstön hankintaan ja vähentämiseen liittyvissä tilanteissa, sekä kaikissa yrityksen kehittämistarpeissa. Linkki tiedotteeseen alla.

TE-toimiston tuki työnantajille ja yrittäjille

Keskustelutuki koronaviruksen aiheuttamissa tilanteissa

Koetko huolta tai epävarmuutta työttömäksi jäämisen, lomautuksen tai yritystoiminnan äkillisen lakkaamisen vuoksi?

Keskustele TE-palvelujen psykologin kanssa
Voit saada uraohjausta myös videoyhteydellä. Yhteyttä varten tarvitset tietokoneen tai laitteen, jossa on nettiyhteys, mikrofoni, kaiuttimet tai kuulokkeet sekä videokamera. Käytämme video-ohjauksessa Skype for Business -sovelluksen Web App -laajennusta. Videoyhteyden käytöstä tai puheluista ei tule lisäkustannuksia.

Lisätietoa uraohjauksen videoyhteydestä
Satakunnan TE-toimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija. Toimipaikkamme sijaitsevat Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Harjavallassa

StudioPORE Satakunnan livelähetykset verkossa starttaavat syksyllä 2020. Luvassa suoria rekryjä, koulutusinfoja ja muuta ajankohtaista.

Lisätietoa StudioPORE Satakunta -palvelustamme.

Seuraa meitä myös somessa!
Facbook-kuvake.   Instagram -kuvake.   Twitteri -kuvake.  

Uutiset

« Takaisin

Postin lakon vuoksi paperipostimme ei kulje 11. – 24.11.2019 - voit asioida normaalisti verkossa

Postin lajittelua ja jakelupalveluita uhkaavan lakon vuoksi kirjepostimme ei kulje 11. – 24.11.2019. Lakolla voi olla vaikutuksia postin läpimenossa pidempäänkin lakon aikaisen postin kasautumisen vuoksi.

Voit asioida aina turvallisesti verkossa Oma asiointi –palvelussa ja josta voit seurata niin määräaikoihin perustuvat ja reagoimista vaativat yhteydenotot kuin työllistymissuunnitelmasikin reaaliajassa.

Otamme Postin lakon toiminnassamme huomioon. Jos asiakkaalle on tarpeen lähettää postia, niin olemme asiakkaaseen Oma asiointi -palvelun lisäksi mahdollisuuksien mukaan yhteydessä myös puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Yrittäjä/työnantaja-asiakas
Huomioithan, että lakolla ei ole vaikutuksia maksatushakemuksista annettuihin määräaikoihin, vaan niiden tulee saapua päätöksen mukaisessa määräajassa

Lisätietoa

KEHA-keskus

Puhelinpalvelumme palvelevat sinua normaalisti.

TE-puhelinpalvelut

***

Due to PAU's strike concerning mail delivery services we will not be able to send paper mail during November 11-24.

The strike may cause delays in mail delivery for the remainder of this year, as mail that is undelivered during the strike piles up.

You can use Oma asiointi -e-service safely during the strike and stay up-to-date on any matters that require your attention, including matters regarding your employment plan and those that need to be resolved in a set period of time.

If the TE-office needs to send mail to the customer, the customer will be contacted via Oma asiointi -e-service and, whenever possible, by phone, e-mail or SMS.

TE telephone services

Entrepreneur/employer customer: please note that the strike will not affect deadlines concerning payment applications. Applications must arrive within the time period agreed upon in the payment decision.

For more information

Asiasta lisää TE-palvelujen valtakunnallisessa uutisessa.

te-palvelut.fi > Ajankohtaista

 


Oma
asiointi

TAPAHTUMAKALENTERI

Työnhakuvalmennus verkossa

LOKA 12 2020
ma 12.10.2020
klo 9:00
Satakunta

Työnhakuvalmennus verkossa

MARRAS 09 2020
ma 09.11.2020
klo 9:00
Satakunta

Työnhakuvalmennus verkossa

JOULU 07 2020
ma 07.12.2020
klo 9:00
Satakunta


Lisää tapahtumia