Työhönvalmennus

Työhönvalmentajan avulla töihin

Tarjoamme sinulle työhönvalmennuspalvelua, jonka tavoitteena on auttaa sinua pääsemään työmarkkinoille. Valmennus on yksilöllistä, joka räätälöidään tarpeidesi mukaan. Se painottuu työnhaun henkilökohtaiseen tukeen, sopivan työpaikan löytämiseen, työpaikkahakemuksen laatimiseen ja haastatteluun valmistautumiseen. Valmentaja voi myös auttaa mm. koulutuspaikan, työkokeilu- tai palkkatukipaikan löytämisessä, tai vaikka tukea työn tai koulutuksen aloittamisessa. Valmentajan ohjauksella löydät ja tuot esille osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla. Työhönvalmentajilla on tietoa eri alojen työllisyystilanteesta ja kokemusta siitä, miten erilaista osaamista voidaan sovittaa työnantajien ja avoimien työpaikkojen vaatimuksiin. Palvelu on TE-toimiston asiakkaalle maksuton.

Miten pääsen työhönvalmennukseen?

Tutustu työhönvalmennuspalvelua tarjoaviin palveluntuottajiin ja valitse itsellesi soveltuvin. Työhönvalmennuksesta sovit henkilökohtaisesti TE-toimiston oman vastuuvirkailijasi kanssa. Ilmoita kiinnostuksestasi TE-toimistoon. Helpoiten se onnistuu tekemällä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Voit myös olla yhteydessä soittamalla TE-toimiston henkilöasiakkaiden puhelinpalveluun tai lähettämällä meille sähköpostia. TE-toimisto arvioi tuen tarpeesi ja siihen soveltuvan valmennuksen tuntimäärän.

Työhönvalmennusta tarjoavat yritykset Satakunnassa

Tarkemmat esittelyt valmennuksista sekä valmennusten esitteet löytyvät palveluntarjoajien verkkosivuita. Palvelutuottajat on sovittu alueittain. Asiakas voi valita palvelutuottajan listalta (etelä tai pohjoinen), johon oma kotikunta kuuluu.

Etelä: Rauma, Eurajoki, Eura, Säkylä ja Huittinen


Pohjoinen: Pori, Harjavalta, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen ja Ulvila

Päivitetty: 26.01.2024