Ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelu

Uraohjauspalvelussa voit pysähtyä tarkastelemaan elämäntilannettasi, ominaisuuksiasi, työelämään liittyviä odotuksiasi ja kiinnostuksiasi sekä aikaisempia kokemuksiasi koulutuksessa ja työssä. Voit selvitellä työssä tai koulutuksessa mahdollisesti esiintyviä pulmia ja saada apua ammatin tai työn vaihtoon liittyviin pohdintoihisi. Ohjauksen tavoitteena on auttaa sinua löytämään itsellesi soveltuva ammatillinen tai koulutuksellinen ratkaisu.

Ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelu on tarjolla koulutus- tai työtilanteestasi riippumatta. Apuna selvittelyissä voidaan käyttää myös psykologisia arviointimenetelmiä ja testejä tai työkokeiluja.

Uraohjausta on saatavilla henkilökohtaisena ohjauksena työ- ja elinkeinotoimistossa. Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta.

Ajanvarauspyynnön ammatinvalinta- ja uraohjauspalveluun voit lähettää sähköpostilla uraohjaus.satakunta@te-toimisto.fi
Kerro sähköpostiviestissä mihin toimipaikkaan haluat varata ajan (Pori, Rauma, Harjavalta tai Kankaanpää), toiveet tapaamisajasta, yhteystietosi ja halutessasi lyhyt kuvaus kysymyksistä, joihin kaipaat apua. 

Koronavirustilanteen vuoksi henkilökohtainen asiointi ei ole mahdollista ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelun päivystyksessä Porin toimipaikassa (ma –to klo 9 – 11), mutta yhteydenottopyyntöjä voi tehdä sähköpostilla postilaatikkoomme tai soittaa päivystävälle psykologille, päivystyslistoja on saatavilla TE-toimistoista.

Toimipaikkojen yhteystiedot.

Lisätietoa ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelusta

Linkkejä:
Ammattinetti
AVO-ammatinvalintaohjelma
Foreammatti

TE-puhelinpalvelut:
Koulutusneuvonta
Uraohjaus