Ajankohtaiset

<< Takaisin

Uutisia

null Töihin Kainuuseen -rekrytointitapahtumassa kainuulaiset työnantajat kohtaavat osaajia ympäri Suomen

Kainuun suurin virtuaalinen rekrytapahtuma tutustuttaa kainuulaisiin työnantajiin, uramahdollisuuksiin sekä elämään Kainuussa. Tapahtuma sopii työnhakijoille, uran vaihtajille ja kaikille Kainuun mahdollisuuksista kiinnostuneille. Kainuulaisille työnantajille Töihin Kainuuseen tarjoaa mahdollisuuden kohdata työnhakijoita kaikkialta Suomesta.

Kainuun oma virtuaalinen rekrytointitapahtuma järjestetään jo kolmatta kertaa

Seuraava Töihin Kainuuseen tapahtuma järjestetään 8.1. - 8.2.2024. Koko Kainuun yhteinen rekrytointitapahtuma tutustuttaa kainuulaisiin työnantajiin, uramahdollisuuksiin sekä elämään Kainuussa. Tapahtuma sopii työnhakijoille, uran vaihtajille ja kaikille Kainuun mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Kuukauden mittainen tapahtuma huipentuu 8.2.2024 tapahtuma-alustalla järjestettävään liveohjelmaan. Kolmella virtuaalilavalla nähdään mielenkiintoisia puheenvuoroja Kainuun uramahdollisuuksista, kainuulaisten työnantajien sekä asuinkuntien esittelyitä sekä yllätysesiintyjä. Luvassa on myös englanninkielistä ohjelmaa. Ohjelma julkaistaan joulukuussa 2023 tapahtuman verkkosivuilla ja RekryKainuun sosiaalisen median kanavissa.

Tapahtuma on maksuton sekä työnhakijoille että työnantajille. Virtuaalitapahtumaan osallistuminen onnistuu vaivattomasti vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Uudistuneella tapahtuma-alustalla työnhakijoiden ja työnantajien kohtaaminen on helpompaa kuin koskaan ennen

Tapahtuma-alusta yhdistää automaattisesti toisilleen sopivia osaajia ja työpaikkoja. Työnhakijaprofiilissa on mahdollista kertoa tarkasti, millaisista työtehtävistä on kiinnostunut. Myös työnantajat voivat määritellä omassa profiilissaan millaisille osaajille heillä on tarvetta. Työnhakijoiden on myös mahdollista varata haastatteluaikoja kiinnostaviin työpaikkoihin suoraan tapahtuma-alustalta. Tapahtuma kannustaa sekä työnhakijoita että työnantajia ennakkoluulottomaan ja avoimeen kohtaamiseen.

Tapahtuma-alusta avautuu 8.1.2024, jolloin työnhakijat alkavat liikkua alustalla ja tutustua tarjolla oleviin työmahdollisuuksiin. Työnantajat voivat ilmoittaa uusia työpaikkoja alustalle koko kuukauden mittaisen tapahtuman ajan.

Kainuulaisten työnantajien ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on parhaillaan käynnissä

Kainuulaisille työnantajille Töihin Kainuuseen tarjoaa mahdollisuuden kohdata työnhakijoita kaikkialta Suomesta. Tapahtuma on myös erinomainen mahdollisuus saada näkyvyyttä yrityksen työpaikoille ja työnantajamielikuvalle ja olla osa Kainuun yhteistä tapahtumaa. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on käynnissä 30.11.2023 saakka.

Tapahtumassa on mahdollista tuoda työpaikkoja ja yritystä esille myös osana tapahtumaohjelmaa. Ohjelmapaikkoja on tarjolla rajoitetusti.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Päivitetty: 26.10.2023