Työnantajalle

Ilmoita avoin työpaikka te-palvelut.fi -sivujen kautta Oma asiointi -palvelussa käyttämällä suomi.fi -tunnistusta, jolloin käytössäsi ovat kaikki Oma asiointi -palvelun edut ja sähköiset asiointimahdollisuudet. 

Voit ilmoittaa avoimen työpaikan myös TE-palvelujen sopimustyönantajan käyttäjätunnuksilla. Tällöin käytössäsi ovat Oma asioinnin -peruspalvelut, mutta eivät aivan kaikki verkkoasiointimahdollisuudet. Tunnukset saat TE-toimistosta. Mikäli sinulla ei ole vielä verkkoasiointitunnuksia voit ilmoittaa työpaikan verkon kautta myös avoimella lomakkeella.

Kainuun TE-toimiston yritys- ja työnvälityspalvelun asiantuntijat tavoitat

puhelimella 02950 39001 arkisin klo 9-16.15

tai lähettämällä yhteydenottopyynnön TE-palvelujen Oma asiointi -palvelun kautta, jonka käyttö edellyttää suomi.fi -tunnisteita.

Yrityksen ja työnantajan asiointiohje TE -palvelujen Oma asiointi -palvelussa

Näkyvyyttä rekrytoinnillesi

Jokainen rekrytointi on tärkeä investointi organisaatiosi tulevaisuuteen. Kainuun TE-palveluilla saat rekrytoinnillesi näkyvyyttä, säästät aikaasi ja saat mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan.

TE-live -lähetyksessä pääset kertomaan syvemmin edustamasi organisaation arvoista, työkulttuurista ja avoimista työpaikoista sekä vastailemaan hakijoiden kysymyksiin yhdellä kertaa, jolloin hakijat ymmärtävät paremmin, mitä oikeasti tarvitsette. Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä edellytykset onnistuneelle rekrytoinnille!

Kainuun TE-liven tuottaja-toimittajan tavoitat

puhelimella 029 503 9064 arkisin klo 9-16

RekryKainuu on foorumi, joka palvelee kainuulaisia työnantajia, työnhakijoita ja uranvaihtajia sekä esimerkiksi Kainuuseen muuttoa suunnittelevia. RekryKainuun verkkosivuille kootaan hyödyllistä ja inspiroivaa sisältöä Kainuun ura- ja opiskelumahdollisuuksista.

Päivitetty: 18.08.2023