Työnantajalle

Ilmoita avoin työpaikka te-palvelut.fi -sivujen kautta Oma asiointi -palvelussa käyttämällä suomi.fi -tunnistusta, jolloin käytössäsi ovat kaikki Oma asiointi -palvelun edut ja sähköiset asiointimahdollisuudet. 

Voit ilmoittaa avoimen työpaikan myös TE-palvelujen sopimustyönantajan käyttäjätunnuksilla. Tällöin käytössäsi ovat Oma asioinnin -peruspalvelut, mutta eivät aivan kaikki verkkoasiointimahdollisuudet. Tunnukset saat TE-toimistosta. Mikäli sinulla ei ole vielä verkkoasiointitunnuksia voit ilmoittaa työpaikan verkon kautta myös avoimella lomakkeella.

Kainuun TE-toimiston yritys- ja työnvälityspalvelun asiantuntijat tavoitat

puhelimella 02950 39001 klo 9-16.15

tai lähettämällä yhteydenottopyynnön TE-palvelujen Oma asiointi -palvelun kautta, jonka käyttö edellyttää suomi.fi -tunnisteita.

Yrityksen ja työnantajan asiointiohje TE -palvelujen Oma asiointi -palvelussa

Näkyvyyttä rekrytoinnillesi

Jokainen rekrytointi on tärkeä investointi organisaatiosi tulevaisuuteen. RekryKainuuLive -hanke tarjoaa rekrytoinnillesi näkyvyyttä, säästää aikaasi ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan. TE-live -lähetyksessä pääset kertomaan syvemmin edustamasi organisaation arvoista ja työkulttuurista sekä vastailemaan hakijoiden kysymyksiin yhdellä kertaa, jolloin hakijat ymmärtävät paremmin, mitä oikeasti tarvitsette. Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä edellytykset onnistuneelle rekrytoinnille!