Digitaalisen osaamis- ja ammattitaitokartoituksen avulla uusia näkökulmia työelämään

Osaamista kertyy monenlaisista palasista läpi elämän. Sinun uniikilla osaamisellasi voi olla sellaista tarvetta työmarkkinoilla, mitä et ole tullut ajatelleeksikaan!

ForeAmmatin Osaamiskartoitus on helppokäyttöinen digitaalinen työkalu. Sen avulla keräät yhteen erilaista osaamistasi ja saat heti tietää millaisiin ammatteihin ja tehtäviin osaamisesi sopii. Ammattien tiedoista selvität, sopiiko ammatti sinulle myös kiinnostuksesi puolesta ja mitä osaamista sinulta vielä mahdollisesti uupuu ammatin vaatimuksista. Palvelun ajantasaisten työmarkkinatietojen avulla näet, millaisia vaatimuksia eri ammateissa on koulutuksen, osaamisen ja tietojen puolesta. Palvelu auttaa myös siinä, kuinka omaa osaamista kannattaa sanoittaa työnhaussa.

Osaamiskartoitus -työkalun käyttöönotto Kainuussa

Kainuun TE-toimisto ja Kainuun kuntakokeilu tarjoavat asiakkailleen ForeAmmatin Osaamiskartoitus -työkalun. Osaamiskartoituksen tekemällä voit täyttää kokonaisuudessaan työnhakuvelvollisuuden yhden kerran. Saat palvelun käyttöösi maksutta ja nopeasti klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja täyttämällä lomakkeen:

Olen kiinnostunut digitaalisesta osaamiskartoituksesta (webropolsurveys.com)

TE-toimiston asiakkaana voit myös jättää yhteydenottopyynnön Osaamistaitokartoitukseen liittyen Oma asiointi-palvelun kautta TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntijalle:

Oma asiointi-palvelu

Miten palvelu toimii?

Kun olette sopineet käyttöönotosta asiantuntijan kanssa, asiantuntija ilmoittaa sinut palveluun ja saat sähköpostitse ohjeet ForeAmmatin kirjautumiseen. Tarvitset palvelun käyttöön TE-palveluille ilmoittamasi sähköpostiosoitteen, mobiililaitteen tai tietokoneen ja nettiyhteyden.

Laadit palvelussa itsenäisesti digitaalisen osaamisprofiilisi, joka suhteutuu vallitsevaan ja alueelliseen työmarkkinatilanteeseen. Näin sinulle muodostuu käsitys oman osaamisesi työmarkkinatilanteesta suhteessa työpaikkojen vaatimuksiin.

ForeAmmatin käyttöympäristö toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Varsinaisen Osaamiskartoituksen voi tehdä 30 eri kielellä.

ForeAmmatin digitaalinen osaamis- ja ammattitaitokartoitus on saavutettava ja se noudattaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Palvelu on maksuton ja vapaaehtoinen.

Tutustu Kainuun TE-toimiston ForeAmmatin osaamiskartoitus -palveluun (foreammatti.fi)

Päivitetty: 11.04.2024